Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Σασμός: Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Σασμός : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές. Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης ;

Όσο οι εξελίξεις προχωράνε στο Σασμό, τόσο και περισσότερα spoilers κυκλοφορούν. Ένα από αυτά θέλει τον Άγγελο να είναι παιδί της Ανθούλας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Η Αργυρώ και ο Πέτρος θα γνωρίσουν τον αδελφό τους, τον Αγγελο, ο οποίος θα τους αποκαλύψει: «Είμαστε αδέλφια». Ο γιατρός, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή των παιδιών και κυρίως της Αργυρώς, ενώ αυτή που θα πληγωθεί πιο πολύ απ’ όλους είναι η Μαρίνα.

Η ίδια, μόλις μάθει ότι τόσα χρόνια αναρωτιόταν τι μπορεί να είχε κάνει ο άντρας της στον Βασίλη Σταματάκη για να τον σκοτώσει με τον τρόπο που τον σκότωσε, μπροστά στα μάτια των παιδιών του και δεν έπαιρνε πότε απάντηση, τρελαίνεται. Με αυτή που τα βάζει πρώτα είναι με τη γιαγιά Ειρήνη:

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος και Αποστόλης έρχονται αντιμέτωποι


«Τα ήξερες όλα και με άφησες να ζω με το μαράζι. Πώς το άντεξες τόσα χρόνια να κρατάς αυτό το μυστικό; Πώς; Γι’ αυτό έλεγες και ξανάλαγες ότι ο Σταματάκης έκανε αυτό που νόμιζε σωστό; Γιατί, μάνα;

Όσο οι εξελίξεις προχωράνε στο Σασμό, τόσο και περισσότερα spoilers κυκλοφορούν. Ένα από αυτά θέλει τον Άγγελο να είναι παιδί της Ανθούλας και του Μάρκου Βρουλάκη.

Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης

Το αν ισχύει ή όχι θα το δούμε βεβαίως στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική Καλλιόπη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά πως:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η διαθήκη κόλαφος του Λυκούργου

«Το αν ζει ο πατέρας του «Άγγελου» είναι το μεγάλο μυστικό». Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Σασμός; Ο πατέρας του Αγγέλου δεν είναι ο Βρουλάκης: Ζει; Θα τον ανακαλύψει ο Άγγελος , ύστερα από έρευνες; Ο Άγγελος έχει αναθέσει ήδη την υπόθεση σε έναν ντετέκτιβ στην Αθήνα.

 

Y.Γ Σε κάποιο spoiler είδαμε ότι η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει μόνη από στεναχώρια αφού η ζήτησε από την Μαρίνα και την Αργυρώ  να φύγουν μακριά για να γλυτώσουν. Αν ο Αγγελος είναι παιδί του Βρουλάκη γιατί να άφηνε μόνη την γιαγιά του?  Μας δίνουν Spoiler που λένε άλλα η τα αλλάζουν μετά αλλάζοντας την ροή της σειράς. Ιδωμεν….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *