Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία ντύνεται νύφη

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία ντύνεται νύφη

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Αμαλία ντύνεται νύφη.

 

Ανατρεπτικές και ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παράδεισος των κυριών!

Η Αμαλία και ο Σίμος ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και όλοι είναι κοντά τους γεμάτοι χαρά και συγκίνηση.

Ο γάμος τους γίνεται με κάθε μεγαλοπρέπεια, αν και κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα αυτή την ένωση. Η Αμαλία ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Σίμου.

Την ίδια στιγμή αποφασίζουν με τη Μιράντα να ανακοινώσουν πια σε όλους στον «Παράδεισο» ότι είναι μητέρα με κόρη. Το πρώτο σοκ διαδέχεται ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση από την πλευρά όλων όσων εργάζονται στο μαγαζί.

Μόνο ο Ντίνος δεν συμμετέχει σε τίποτα, καθώς λίγη ώρα πριν, αποφασισμένος και γεμάτος οργή, πετάει τη βέρα του στη Μιράντα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη Και Στέφανος Χωρίζουν Οριστικά- Οι Λόγοι Που Σπάνε Το Γυαλί

Ωστόσο και η Αμαλία, αν και έχει ήδη δρομολογήσει τον γάμο της, παραδέχεται στην Πολυξένη ότι μπορεί να μην έχει ξεπεράσει τον Ντίνο. Οι ετοιμασίες του γάμου είναι σε εξέλιξη και μόνο η Βικτώρια προσπαθεί να βρει τρόπους για να τον σταματήσει, αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να τα καταφέρει.

Το ζευγάρι έχει καλέσει τους πάντες στη γαμήλια τελετή και μόνο ο Ντίνος έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πάει. Έτσι η Μιράντα αποφασίζει να τον επισκεφθεί στο σπίτι του και να τον ρωτήσει ευθέως:

Πες μου, για ποιο λόγο δεν θέλεις να έρθεις στον γάμο; Επειδή δεν συμπαθείς τον Σίμο ή μήπως δεν έχεις ξεπεράσει την Αμαλία;, κάτι που τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ασπασία: «Γιατί ζήτησες συγγνώμη από τον γιο μας;»

Την ίδια ώρα, εν όψει του γάμου και η Δωροθέα προσεγγίζει την Ολγα και την παρακαλάει: Θέλω να έρθεις στον γάμο του γιου μου. Δεν έχω κανέναν άλλο συγγενή. Σε θέλω δίπλα μου, της τονίζει και παρότι έχουν γίνει τόσα πολλά μεταξύ τους, η Όλγα αποφασίζει να παρευρεθεί στο γάμο του ανιψιού της.

Η μέρα του γάμου φτάνει και η Αμαλία ντύνεται νύφη στο σπίτι της, όπου τη συνοδεύει στην εκκλησία ο Χριστόφορος φανερά συγκινημένος αλλά και η Μιράντα, που καμαρώνει στο πλευρό της κόρης της.

Κουμπάρος είναι ο κολλητός φίλος του Σίμου, ο Ρένος, που παρά τα αισθήματα που έχει γι’ αυτόν, κάνει την καρδιά του πέτρα και αναλαμβάνει αυτόν τον δύσκολο ρόλο. Μετά την τελετή, το ζευγάρι πηγαίνει στο νέο σπίτι που έχουν αγοράσει, γεμάτοι ευτυχία.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *