Η Γη της Ελιάς: «Να βράσω τα παντελόνια που φοράς»

Η Γη της Ελιάς: «Να βράσω τα παντελόνια που φοράς»

 

Ο Στάθης όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» έχει γίνει έξω φρενών με τον Πότη που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και αφού τον κατσαδιάζει του ζητάει να διαψεύσει ότι είπε.

«Κάθεσαι κα κουτσομπολεύεις σαν την χειρότερη κουτσομπόλα»

Η Αρετή μετέφερε τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας στη Βασιλική, η οποία ήδη το γνώριζε και εκείνη την καθησυχάζει λέγοντας της ότι πρόκειται για αβάσιμα κουτσομπολιά. Η Αρετή όμως της λέει « Το τι κάνει ο Στάθης μ’ αυτήν την σκαμπουγασμένη ντώσα, την Ιουλία, θα με αφορά μέχρι να πεθάνω» και η Βασιλική με την Ασπασία κοιτιούνται απεγνωσμένες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: H Ευτυχία μαθαίνει για το διαζύγιο – Πως αντιδρά;

Η Βασιλική ενημερώνει αμέσως τον πατέρα της ότι η Αρετή έμαθε για την εγκυμοσύνη «Έκανε σαν λυσσασμένη» του λέει και εκείνος το λέει στην Ιουλία η οποία ταράζεται «Σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν θέλω τα μάτια της στραμμένα πάνω μου, μέχρι να φύγω να πάω στην Αθήνα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ, βάλε τον Πότη να πάει να το διαψεύσει» λέει στον Στάθη.

 

Τότε ο Στάθης στη «Γη της Ελιάς» βρίσκει στο καφενείο τον Πότη «Να ευχαριστείς τον Θεό που είμαι αυτός που είμαι, αλλιώς θα σε είχα πλακώσει στις γρήγορες» του λέει και συνεχίζει εξοργισμένος «Δεν ντρέπεσαι ρε; Να βράσω τα παντελόνια που φοράς. Κάθεσαι και κουτσομπολεύεις σαν την μεγαλύτερη κουτσομπόλα». Μετά του λέει ότι πρέπει να βρει έναν τρόπο να πει στην Αρετή ότι έκανε λάθος στο επίθετο «Πρόσεξε. Κοίτα να τα μπαλώσεις και να σε πιστέψει, αλλιώς σου κόβω και την καλημέρα» του λέει έξαλλος και φεύγει

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: 31 , 32

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *