Η Μάγισσα: Της στέλνει το κεφάλι του πακέτο

 

Ένα δέμα στέλνεται από άγνωστο αποστολέα στην Κυπριανή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα» και όταν το ανοίγει μένει άναυδη με το περιεχόμενό του.Η Μάγισσα: Της στέλνει το κεφάλι του πακέτο

Ανοίγει το δέμα και παθαίνει σοκ

Η Γερακίνα που ποτέ δεν πίστεψε ότι ο μικρός της γιος, ο Πετρούνης αυτοκτόνησε, αφού δεν είχε μετανιώσει για την πράξη του θεωρώντας ότι είχε κάνει κάτι κακό, είναι αποφασισμένη να βρει και να τιμωρήσει τους φονιάδες του.

Καθώς πιστεύει ότι για τον θάνατο του παιδιού της ευθύνονται ο Σπήλιος και η μητέρα του, προσπαθεί να το αποδείξει. Έτσι πηγαίνει στον πύργο του Σκλαβούνου για να βρει τους υποτακτικούς της Κυπριανής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Δημήτρης προκαλεί: «Είσαι δική μου Αθηνά!»

Ο ένας μετά από εντολή της Κυπριανής έχει πάει να βρει τη Θεοφανώ για να τη σφάξει, ενώ ο άλλος βρίσκεται εκεί και αντιμετωπίζει την οργή της Γερακίνας προσπαθώντας να τον κάνει να της αποκαλύψει την αλήθεια. Εκείνος όμως σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, δεν προδίδει την Κυπριανή, ούτε βέβαια λέει ότι ο ίδιος σκότωσε τον γιο της. Η Γερακίνα όμως αντικρύζοντας το βλέμμα του καταλαβαίνει πως της λέει ψέματα και συνειδητοποιεί ότι το ένστικτο της ήταν σωστό.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Η Μυρτώ μου ζει»

Έτσι μετά από κάποιες μέρες η Κυπριανή όπως θα δούμε στη «Μάγισσα» παραλαμβάνει ένα δέμα, το οποίο ανοίγει χωρίς να ξέρει τον αποστολέα και αυτό που βλέπει μπροστά της της κόβει την ανάσα.

Το σοκ της είναι μεγάλο καθώς αντικρύζει το κεφάλι του υποτακτικού της. Μάλιστα αμέσως καταλαβαίνει ποιος είναι ο αποστολέας και ξέρει ότι η Κυπριανή είναι ικανή για όλα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *