Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με το τέλος Ασπασίας – Δημοσθένη

 

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με το τέλος Ασπασίας – Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με το τέλος Ασπασίας – Δημοσθένη

 

Μεγάλη ανατροπή θα δούμε να σημειώνεται στη σχέση Ασπασίας και Δημοσθένη στην Γη της Ελιάς, μιας και στο τέλος θα καταλήξουν και πάλι μαζί.

Ο Δημοσθένης παίζει το τελευταίο του χαρτί κι έτσι εμφανίζει την Ελένη, την υποτιθέμενη νέα σύντροφό του, ωστόσο και πάλι δεν καταφέρνει και πολλά πράγματα μιας και η Ασπασία δείχνει ανενόχλητη, όμως μέσα της κλονίζεται, καθώς τον αγαπάει ακόμα.Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με το τέλος Ασπασίας – Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης λίγο αργότερα τραβάει ακόμα περισσότερο το σχέδιό του και ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να παντρευτεί: «Θέλω κι εγώ να φτιάξω τη ζωή μου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το τρέιλερ του Γ’ Κύκλου κυκλοφόρησε και μοιράζει ανατριχίλες.

Δεν μπορώ για μια ζωή να μείνω μαγκούφης», της λέει και αμέσως η Ειρήνη ειδοποιεί τη μητέρα της.

«Ο μπαμπάς δεν αστειεύεται, το έχει πάρει απόφαση. Πόσο δηλαδή να σε παρακαλάει; Θα χτυπάς το κεφάλι σου στο τέλος, να το ξέρεις», της λέει και η Ασπασία απαντά: «Μπράβο, καλά να κάνει, με τις ευχές μου» αλλά μόλις η Ειρήνη φεύγει, ξεσπάει σε κλάματα.

Λίγο αργότερα, ο Δημοσθένης λέει στη Ειρήνη:

«Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να πω στην Ελένη να έρθει να μείνει εδώ μαζί μας. Ετσι κι αλλιώς σε λίγο θα γίνει και επίσημα γυναίκα μου» και η αμέσως μετά πηγαίνει στην Ασπασία κι αρχίζει να την πιέζει να γυρίσει στον Δημοσθένη:

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 93: Ο Ιάσονας γλιτώνει πάρα τρίχα, χάρη στον Αντώνη

«Σε παρακαλώ, ρε μάνα, έλα τελείωνε, άσε τα πείσματα και τα νάζια γιατί η Ελενίτσα από αύριο θα μας κατσικωθεί στο σπίτι, κυρά κι αρχόντισσα. Εγώ σου το λέω δεν την παλεύω, θα φύγω και αυτή θα στρογγυλοκάτσει στο νοικοκυριό σου. Κι εσύ κάτσε εδώ να πουλάς τραχανά», της λέει και φεύγει.

Η Ασπασία τελικά παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει στον Δημοσθένη και έτσι το τέλος της σειράς Η Γη της Ελιάς θα τους βρει μαζί και αγαπημένους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *