Σασμός: Ο Γεράσιμος βοηθά την Στέλλα να βρει τον γιο του Καραπάνου

Να κάτι που δεν περίμενε κανείς! Ο Γεράσιμος έχει καταφέρει, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων. Η Στέλλα βοηθά τον Καραπάνο να εντοπίσει τον γιο του, θέλοντας να ανταποδώσει την χάρη που της έκανε, με το να εντοπίσει τη Σεμίνα.  Σασμός: Ο Γεράσιμος βοηθά την Στέλλα να βρει τον γιο του Καραπάνου

Ο Αστέρης έχει αθωωθεί και το τεράστιο αυτό βάρος έχει φύγει από μέσα της. Μοναδικός της στόχος είναι να βρει τον γιο του Καραπάνου, για να κλείσει κάθε πόρτα με τους ισοβίτες και τις φυλακές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο Ανδρέας Γεωργίου Μιλάει Για Τις Εξελίξεις Της Σειράς

Ο Γεράσιμος προσεγγίζει τη Στέλλα, χωρίς να γνωρίζει πως ο Καραπάνος παρακολουθεί κάθε τους βήμα, στη σειρά Σασμός. Όταν εκείνη του αποκαλύπτει πως ψάχνει τον γιο του, ο Γεράσιμος δέχεται να… την βοηθήσει!

Ο ίδιος θέλει να κάνει τα πάντα, για να στρέψει τις έρευνες αλλού. Δε θέλει -σε καμία περίπτωση- να τον εντοπίσει ο πατέρας του, πριν του δώσει την χαριστική βολή που ετοιμάζει επί χρόνια..

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 51-52-53

Έτσι, λοιπόν, ο Καραπάνος και η Στέλλα ερευνούν και ο Γεράσιμος “εμποδίζει” το έργο τους, εν αγνοία τους, στη σειρά Σασμός. Βέβαια, τα τσιράκια του Καραπάνου, εκτός φυλακής, παρακολουθούν κάθε κίνηση του νεαρού αστυνόμου.

Πολύ σύντομα όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Ο Καραπάνος θα ανακαλύψει πως ο αστυνόμος που του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη, είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός άνθρωπος που αγαπά τη δουλειά του. Μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως και συγκλονίζουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *