Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ παραδίδεται στην Αναχίτ

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ παραδίδεται στην Αναχίτ

Η Μάγισσα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Θεοφανώ παραδίνεται στην Αναχίτ.

 

Ο Κανέλλος συνταράσσει τους Λασκαρέους αποκαλύπτοντας πως ο Αντρέι είναι γιος του αδερφού του του Τζανέτου ενώ η Θεοφανώ που παραδίδεται στην θέλησή της μητέρας της, Αναχίτ, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της και ανακαλύπτει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Κυπριανή και Δαμιανή όμως βρίσκονται στο κατόπι της.

Χρόνια τώρα προσπαθεί ο Σπήλιος να μπει στο συμβούλιο τον καπεταναίων και να έχει ισότιμη σχέση μαζί τους…

Με την κάθε προσπάθεια του να πέφτει στο κενό, ξαφνιάζεται όταν το συμβούλιο προθυμοποιείται να τον εντάξει μετά βαΐων και κλάδων στους κόλπους του.

Έτσι, σύμφωνα με το Τηλέραμα, ξεκινά μαζί με τον Θράσο αλλά και τον Μισέλ για την Αρεόπολη ώστε να ανιχνεύσουν τις αληθινές προθέσεις των καπεταναίων. Έφτασε άραγε η μεγάλη ώρα για τους Γερακάρηδες ή πρόκειται για καλοστημένη παγίδα;

Στο μεταξύ στο μέτωπο των Λασκαρέων η ταυτόχρονη εξαφάνιση του Αντρέι και του Μάρκου από τον πύργο αναστατώνει την Θεοφανώ που νιώθει μέρα με τη μέρα να χάνει από δίπλα της ακόμα και τους λιγοστούς της συμμάχους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Ωστόσο εν αγνοία της ο Μάρκος περιμένει τον Αντρέι σε προαποφασισμένη συνάντησή τους. Όταν όμως εκείνος κάνει την εμφάνισή του τα πράγματα παίρνουν απροσδόκητη τροπή. Είχε πάρει την απόφαση να μην πει τίποτα τόσο για να προστατέψει τον Αντρέι όσο και για να μην ανατρέψει όλη του τη ζωή.

Ο Κανέλλος όμως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο μέσα του το μεγάλο μυστικό. Έτσι, σε φορτισμένη ατμόσφαιρα αποκαλύπτει τα πάντα για την πραγματική ταυτότητα του Αντρέι. Η αλήθεια ότι ο Ρώσος ευγενής είναι γιος του Τζανέτου, άρα ο αληθινός αρχηγός της οικογένειας συνταράσσει τους Λασκαρέους.

Τότε, η Θεοφανώ τρέχει στο πλευρό του και ο Κανέλλος της κάνει μία αναπάντεχη πρόταση. Όταν και ο Αντρέι μαθαίνει την συνταρακτική αλήθεια για το παρελθόν του, τα πάντα γύρω του γκρεμίζονται. Τώρα καλείται να αποφασίσει αν θα παραμείνει στο μέρος όπου αποδείχθηκε ότι βρίσκεται η οικογένεια του ή θα εγκαταλείψει οριστικά την Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 70, 71, 72, 73, 74

Την ίδια στιγμή οι Λασκαρέοι προσπαθούν να διαχειριστούν την νέα πραγματικότητα μετά τις ανατρεπτικές αποκαλύψεις του Κανέλλου… Στο μεταξύ ο Θράσος απέχει μία ανάσα από το να ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό της Σκεύως και του Μισέλ ενώ η Γερακίνα, θέτει σε εφαρμογή το αιματηρό σχέδιο της για να μάθει όλη την αλήθεια για τον γιο της, τον Πετρούνη.

Κυριευμένη και πάλι από τη μητέρα της την Αναχίτ, η Θεοφανώ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αποφασισμένη να ακολουθήσει τα χνάρια της και να ανακαλύψει τι πραγματικά της συνέβη. Ξεκινάει μία καινούργια ζωή που δεν της λείπουν όμως οι αντιξοότητες.

Από την πλευρά της η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει την Δαμιανή να αναζητήσουν και να εντοπίσουν πρώτες τη Θεοφανώ ώστε να καταφέρουν επιτέλους να την βγάλουν από τη μέση, μιας και τα αποκαλυπτικά οράματά της θέτουν και τις δύο γυναίκες σε μεγάλο κίνδυνο. Παρόλα αυτά στον μεγάλο αγώνα για την επιβίωση της η Θεοφανώ βρίσκει κι έναν ανέλπιστο σύμμαχο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *