Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος στέκεται σαν πραγματικός πατέρας στ…

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος στέκεται σαν πραγματικός πατέρας στ…

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος στέκεται σαν πραγματικός πατέρας στ…

 

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έρωτας Φυγάς», καθώς ο Στέφανος που περνά το δικό του δράμα, θα σταθεί στο πλευρό της Ευγενίας.

Δυο άντρες στο πλευρό της Ευγενίας

Η ευτυχία και τα όνειρα που έκαναν η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν κρατούν για πολύ.

Όλα αλλάζουν μετά το ξαφνικό θάνατο του Μάρκου, όταν αυτός ενώ οδηγεί τραυματίζεται βαριά και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Μάρκος χάνει τη μάχη με τη ζωή και βυθίζει την Αλεξάνδρα στο πένθος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Εύα Μυστική πράκτορας

Όμως και η Ευγενία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της από την απώλειά του, παρόλο που το τελευταίο διάστημα εκείνος ζούσε μαζί με την Αλεξάνδρα και τον Γιωργάκη σε άλλο σπίτι ελεύθεροι από τον Ιάσονα.

Ο Στέφανος που περνάει και εκείνος μια πολύ δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο του Μάρκου, στέκεται κοντά στην Ευγενία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Έρωτας Φυγάς» σαν πραγματικός πατέρας παρά τη στάση της που πολλές φορές στο παρελθόν τον έβρισκε αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι Αρχές πιάνουν τον Ιάσονα και τον βάζουν στην απομόνωση

Στο πλευρό όμως θα σταθεί και ο Φάνης με τον οποίο έρχονται όλο και πιο κοντά φλερτάροντας και δημιουργώντας μια κρυφή σχέση, καθώς δεν θέλουν να δώσουν τροφή για σχόλια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *