Σασμός: Μια νέα συμφιλίωση έρχεται

 

Σασμός: Μια νέα συμφιλίωση έρχεται

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως μια νέα συμφιλίωση να έρχεται.

 

Η Θοδώρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός», καταφέρνει να κερδίσει τη συγχώρεση, ενώ ο Αστέρης θα βρεθεί για ακόμα μια φορά ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες.

Η Θοδώρα ανοίγει την καρδιά της στη Βασιλική και της αφηγείται όσα εκείνη έκανε πριν σκοτωθεί ο Πέτρος. Τα οποία ουσιαστικά όπλισαν το χέρι του Αστέρη και τους οδήγησαν στον καβγά εκείνο που είχε τραγικό τέλος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός αποκάλυψη, έτσι άρχισε η βεντέτα! Το μεγάλο μυστικό!

Η Βασιλική σοκάρεται με όσα ακούει, αλλά από την άλλη νιώθει πόσο έχει μετανιώσει η Θοδώρα για αυτό που προκάλεσε και ξέρει καλά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχει πληρώσει για τις πράξεις της.

Έτσι της λέει σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, ότι αυτό το γεγονός δεν έχει να κάνει με την πρόταση της να γίνει νονά του μωρού που περιμένει.

Η Θοδώρα ακούγοντας τη Βασιλική, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», συγκινείται από τη στάση της και την κατανόησή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα προφητικό όνειρο τρομοκρατεί την Καλλιόπη

Εντωμεταξύ η Βασιλική ενημερώνει τον Αστέρη για την απόφασή της να βαφτίσει η Θοδώρα το παιδί της και εκείνος έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς γνωρίζει πως νιώθουν η Αργυρώ και η Μαρίνα για τη Θοδώρα.

Παράλληλα όμως η Αργυρώ και η μητέρα της καταλαβαίνουν, ότι θα πρέπει να συμφιλιωθούν με την κοπέλα και να αφήσουν πίσω ότι τους χωρίζει.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *