Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»

Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»Σαν βόμβα θα σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου στον Δημοσθένη. Ο ίδιος όπως θα δούμε θα του ανακοινώσει πως θέλει να σταματήσει η συνεργασία τους οριστικά. Πως θα αντιδράσει ο Δημοσθένης ακούγοντας τον;Η Γη της Ελιάς – Κωνσταντίνος: «Δημοσθένη τελειώσαμε εμείς οι δυο»

Ο Κωνσταντίνος πετάει την βόμβα στον Δημοσθένη

Ο Κωνσταντίνος παίρνει μια πολύ κρίσιμη απόφαση στην Γη της Ελιάς. Μετά από πολύ σκέψη λέει στον Δημοσθένη πως θέλει να σταματήσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την συνεργασία τους. Ο άνδρας του εξηγεί τους λόγους τους οποίους τον έκαναν να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Ο ίδιος πια, θέλει να ζήσει μια κανονική ζωή μακριά από κινδύνους και απειλές. Η αγάπη του για την Ισμήνη είναι πολύ μεγάλη και θέλει να ζήσει με την γυναίκα που αγαπά χωρίς φόβους και άγχοι που αφορούν την δουλειά που κάνει.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Κλειδώνει την Μαριέττα και την βάζει φωτιά

Ο κίνδυνος παραμονεύει συνεχώς γι΄ αυτόν και η άφιξη του Δημοσθένη στην Μάνη και η όλη στάση του, τον έκανα να σκεφτεί κάποια πολύ σοβαρά πράγματα. Έτσι, ο Κωσταντίνος λέει στον Δημοσθένη την απόφαση του στην σειρά Η Γη της Ελιάς, με τον ίδιο να μην την δέχεται φυσικά. Μια διαμάχη ανάμεσα στους δυο άνδρες ξεκινά με ανυπολόγιστες συνέπειες…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *