Η Μάγισσα: Καθηλωτικό φινάλε με καρέ θανάτων

 

Η Μάγισσα: Καθηλωτικό φινάλε με καρέ θανάτων

 

Εξελίξεις και ανατροπές σοκ έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, καθώς θα δούμε τουλάχιστον τέσσερις θανάτους που θα συγκλονίσουν το κοινό.

Αρχικά, ο Θράσος υποπτεύεται πως άλλοι είναι οι λόγοι που ο Μισέλ επιμένει να βρίσκει τρόπους να μένει μαζί τους στον πύργο του κι αυτοί φυσικά αφορούν το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τη Σκεύω, τη γυναίκα του Θράσου.

Μισέλ

Ετσι, οι υποψίες του τον οδηγούν στην αποκάλυψη πως η γυναίκα του τον απατάει με τον Γάλλο αρχαιολόγο και αμέσως μετά στήνει την «εξαφάνιση» του Μισέλ, αφού πρώτα τον σκοτώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αριάδνης πριν γνωρίσει τους γονείς της

 

Κερασίνα

Ο δεύτερος θάνατος που θα δούμε στην Μάγισσα είναι αυτός της Κερασίνας. Η ίδια γνωρίζει την παράνομη σχέση του Τζανή με τη Μεταξία και δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της με άλλη γυναίκα και έτσι αναλαμβάνει δράση.

Όμως, η Μεταξία έχει σκοπό να χάσει τον Τζανή, ούτε ο Τζανής να χάσει τη Μεταξία, αλλά ούτε και η Δαμιανή να χάσει τον γιο της. Ποιος όμως φτάνει στο σημείο να την σκοτώσει;

Ιωάννης Βρώτσος

Στη συνέχεια, θα δούμε να πεθαίνει κι ο Ιωάννης Βρώτσος, ο πατέρας του Κοσμά. Ο άντρας είναι βαριά άρρωστος κι έτσι λίγο πριν ξεψυχήσει θα αποκαλύψει το πώς ο ίδιος υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον Τζανέτο Λάσκαρη προκειμένου να πεθάνει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μετά από κατάθεση ψυχής μπαίνει σε μοναστήρι

Πολυξένη

Τέλος, ο τελευταίος θάνατος αφορά την Πολυξένη μιας και αποκαλύπτεται σε όλους πως αυτή ήταν που σκότωσε το μωρό στο ποτάμι και έτσι δίνεται εντολή να κρεμαστεί.

Λίγο πριν το τέλος της, η Δαμιανή πηγαίνει στο κελί της για να της ζητήσει συγγνώμη κι η Πολυξένη της εξομολογείται τον έρωτά της προς το πρόσωπό της. Αφού αποχαιρετιούνται για πάντα, η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα και ο Βρώτσος την σκοτώνει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *