Survivor spoiler : Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής

 

Survivor spoiler : Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής

Survivor spoiler : Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής

 

Το Survivor έχει ξεκινήσει με τον πλέον δυναμικό τρόπο κάτι που αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση της prime time, εκεί όπου η μια πρωτιά διαδέχεται την άλλη.

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται να είναι φέτος πιο καθηλωτικό από κάθε άλλη σεζόν, με ορισμένους παίκτες να εντυπωσιάζουν με τα στατιστικά τους.

Την ανατροπή όμως στα έως τώρα δεδομένα στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να φέρουν οι παίκτες που θα μπούνε σε δεύτερη φάση στο αεροπλάνο για να βρεθούν εκεί και να παλέψουν για την κατάκτηση του μεγάλου χρηματικού επάθλου.

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα που ίσως μπούνε στο Survivor, είναι ξεκάθαρα και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Τζέιμς Καφετζής για τον οποίο υπήρξε διάθεση να μπει στο παιχνίδι από την εκκίνηση του.

Διαβάστε Επίσης  Eurovision 2023: Ο Βίκτωρ Βερνίκος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

Ένα πρόβλημα όμως που εντοπίστηκε στις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έβαλαν στοπ στο όποιο ενδεχόμενο υπήρχε για συμμετοχή του από την αρχή.

Ίσως όμως τα δεδομένα ξανά αλλάξουν για τον Ροδίτη παίκτη που φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και δεν αποκλείεται σύντομα να ριχτεί στη μάχη του φετινού Survivor.

Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το poll το οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ρωτώντας τους ακολούθους του αν πρέπει να κάνει ένα one last dance από το Survivor.

Διαβάστε Επίσης  Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Φυσικά, αυτή του η κίνηση ανάβει φωτιές καθώς δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία με όλη αυτή τη συζήτηση που γίνεται γύρω από το όνομα του και την πιθανή του είσοδο στο παιχνίδι.

Όπου καπνός υπάρχει και φωτιά λοιπόν…

Δείτε το Poll του Τζέιμς Καφετζή στο Twitter:

 

 

Πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *