Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 61, 62, 63, 64

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 61, 62, 63, 64

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 61, 62, 63, 64

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 61, 62, 63, 64 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Γ’ κύκλο. Δείτε τα επόμενα επεισόδια από τις 29/1/2024 ως τις 1/2/2024.

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 61, 62, 63, 64

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 61 στις 29/1/2024
Επεισόδιο 61
Δευτέρα

Ο εισαγγελέας Γιακωβάκης αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν. Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνει είναι να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή Σταματάκη, γεγονός που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα στο χωριό, στους κατοίκους και φυσικά στις δύο οικογένειες που βιώνουν μία βεντέτα δίχως τέλος.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης αποφεύγει να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη. Θέλει να προστατέψει κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και παρόλο που έσφαλαν, σίγουρα δεν είναι φονιάδες.

Στο μεταξύ ο Αστέρης βασανίζεται αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στην Αργυρώ για την παρουσία της Βασιλικής και της Καλλιόπης στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Λάζαρος. Θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών και να μη ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, έστω κι αν βάζει πάλι σε κίνδυνο την δική του σχέση.

Παράλληλα, η Αργυρώ φοβάται πως έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Η Μαρίνα με την Θοδώρα συναντιούνται ξανά. Αυτή τη φορά όμως δεν μπορούν πάρα να μιλήσουν ανοιχτά. Ο Μανώλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει.

Βλέπουν την Εύα και τον Γιώργο να φιλιούνται. Ο Αντρέας λέει στην Καλλιόπη πως δεν θέλει το χωράφι της, χρειάζεται φράγκα και της ζητά να του τα δώσει. Εκείνη φυσικά αρνείται.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Αναστασία μετακομίζει στον Πύργο – Έξαλλη η Δαμιανή

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 62 στις 30/1/2024
Επεισόδιο 62
Τρίτη

Ο Μαθιός μαθαίνει ότι υπόθεση του φόνου του Στεφανή ανοίγει ξανά και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος και να μην κάνει κάτι που ίσως τον προδώσει.

 

Στο μεταξύ ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιας για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Παράλληλα, η Θοδώρα απογοητευμένη από τις αποφάσεις της μαθαίνει για το φιλί του Γιώργου με την Εύα και αυτό θα τη ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Ο Παύλος παλεύει να λύσει ένα πρόβλημα με το οινοποιείο που μπορεί να τον θέσει σε κίνδυνο, η Αργυρώ στριμώχνει τον Αντώνη για την υπόθεση του Λάζαρου, θέλει να μάθει τι γνωρίζει κι αν θέλει να προστατέψει κάποιον γι’ αυτό και κράτα, τα χαρτιά του κλειστά.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 63 στις 31/1/2024
Επεισόδιο 63
Τετάρτη

Το άνοιγμα της υπόθεσης του φόνου του Στεφανή αναστατώνει την οικογένεια των Σταματάκηδων που βλέπουν το κακό να επιστρέφει και αυτή τη φορά ίσως είναι δύσκολο να το σταματήσουν. Η Στέλλα που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί προσπαθεί να καθησυχάσει τον Μαθιό λέγοντας του ότι δεν πρόκειται να μπλέξει για κάτι που δεν έκανε.

Τα φίδια ζώνουν για τα καλά και την Καλλιόπη που μοιάζει ανήμπορη να προστατέψει άλλο το παιδί της. Την ίδια ώρα η Αργυρώ εξακολουθεί να είναι απόλυτη και να μη θέλει καμία επαφή μαζί της. Ο Αντρέας ζητά από την Εύα να του δώσει χρήματα για να ξεπληρώσει τον εκβιαστή του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος τιμωρεί την Ελισάβετ για τον θάνατο της Αγγελικής

Φυσικά δεν της λέει ότι τα χρήματα προορίζονται για το συνεργάτη του, Σταμάτη, τον τύπο που έριξε τα γκαζάκια στο σπίτι του Παύλου και έστησε την ενέδρα θανάτου στον Μαθιό.

Η Θοδώρα λέει στην Βασιλική όλη την αλήθεια για τις κινήσεις της που οδήγησαν στο θάνατο του Πέτρου. Η Εύα μαθαίνει κάτι που θα την χαροποιήσει ιδιαίτερα και έχει να κάνει με τον Γιώργο.

Παράλληλα, ο Αντώνης προτρέπει την Μαρίνα να συγχωρέσει την Θοδώρα που μαζί με τον Αστέρη, θα βαφτίσουν το παιδί της Βασιλικής. Εκείνη όμως του εξηγεί ότι δεν μπορεί να κάνει πίσω περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

 

Σασμός Γ’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 64 στις 1/2/2024
Επεισόδιο 64
Πέμπτη

Η Βασιλική σοκάρεται με την αποκάλυψη της Θοδώρας. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα ψέματα της κοπέλας ξεκίνησαν όλη αυτή την αλυσίδα γεγονότων, που ουσιαστικά αναζωπύρωσαν την βεντέτα.

Παρόλα αυτά δεν αποσύρει την πρόταση της να γίνει η νονά του παιδιού που περιμένει. Αμέσως μετά τρέχει να βρει τον Αστέρη και τον ενημερώνει για όσα της είπε η Θοδώρα.

Στο μεταξύ και η Αργυρώ με τη Μαρίνα συνειδητοποιούν ότι πρέπει με κάποιον τρόπο να τα βρουν με την Θοδώρα την ώρα που ο Αστέρης και ο Μαθιός προσπαθούν να συμφιλιώσουν, τις γυναίκες τους.

Λίγο αργότερα όμως ξεσπά χαμός. Ο άγνωστος μασκοφόρος θα ξαναχτυπήσει με νέο μήνυμα που θα αναστατώσει τους Σταματάκηδες. Στο τζάμι του αυτοκινήτου του Μαθιού, υπάρχει ένα σημείωμα που λέει “ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Ό,τι κρύβεις θα αποκαλυφθεί“. Τα δύο αδέρφια πρέπει να ανακαλύψουν ποιος είναι αυτός που τους εκβιάζει πριν βγάλει στη φόρα τα βρώμικα οικογενειακά μυστικά τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *