Ζακέτα να πάρεις, 16/10: Επεισόδιο 3ο «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο»

Ζακέτα να πάρεις, 16/10: Επεισόδιο 3ο «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο»Ζακέτα να πάρεις, 16/10: Επεισόδιο 3ο «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο»

Ζακέτα να πάρεις 16/10/2021 επεισόδιο 3

Επεισόδιο 3ο: «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο»

Ο Ευθύμης λέει στην Αριστέα πως θα φιλοξενήσει έναν φίλο του από το Λονδίνο, τον Γουίλιαμ, χωρίς όμως να της αναφέρει πολλές λεπτομέρειες ούτε για τις ημέρες που θα μείνει ούτε αν έρχεται για δουλειά ή για διακοπές. Η Φούλη, πάντα υποψιασμένη φυσικά για τον Ευθύμη, συνδυάζει κάποιες πληροφορίες και πιστεύει πως ο Άγγλος είναι η σχέση του Ευθύμη κι έρχεται για να πουν μαζί στην Αριστέα πως είναι ζευγάρι. Είναι τόσο σίγουρη, που το λέει και στη Δέσποινα, ζητώντας τη βοήθειά της για να προετοιμάσουν την Αριστέα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη γεμίζει τον Μαθιό τύψεις και ενοχές

Ο γαμπρός από το Λονδίνο φτάνει κι είναι τόσο αξιαγάπητος που η Αριστέα τον βάζει αμέσως στην καρδιά της. Όταν, μάλιστα, μαθαίνει πως χώρισε πρόσφατα και θέλει να ξανακερδίσει τη σχέση του, αποφασίζει μέχρι και να τον βοηθήσει. Κι ενώ ο Ευθύμης ψάχνει την ευκαιρία να της πει πως ο Γουίλιαμ είναι γκέι, η Δέσποινα με τη Φούλη προσπαθούν να τον προλάβουν για να της φέρουν μαλακά αυτό που πιστεύουν οι ίδιες ότι θα της πει.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα MEGA SPOILER: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Άννας!

Στο επεισόδιο ως guests εμφανίζονται οι: Διονύσης Πιφέας στον ρόλο του Γουίλιαμ, του φίλου από το Λονδίνο και Ανδρέας Ψύλλιας στον ρόλο του Στάθη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *