Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η Θάλεια Μαυρομάτη;

 

Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η Θάλεια Μαυρομάτη;

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς», με ένα νέο πρόσωπο να μπαίνει στη σειρά, την Θάλεια Μαυρομάτη, τη μητέρα της 18χρονης κοπέλας που χτυπά με το αυτοκίνητό του ο Στάθης Καπερνάρος.Η Γη της Ελιάς: Ποια είναι η Θάλεια Μαυρομάτη;

Η Θάλεια θρηνεί για την κόρη της και απαιτεί να αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο Στάθης μεταφέροντας λιπάσματα με το αυτοκίνητο του, χτυπά μια κοπέλα που πετάγεται ξαφνικά μπροστά του την ώρα που ήταν στον επαρχιακό δρόμο. Εκείνος σοκαρισμένος βγαίνει αμέσως και πηγαίνει κοντά της, ενώ διαπιστώνει ότι η αιμόφυρτη νεαρή δεν έχει σφυγμούς. Είναι νεκρή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 129 , 130 , 131 , 132 , 133

Η αστυνομία φτάνει στο σημείο και ο Στάθης μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται. Εκεί στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», φτάνει η Θάλεια Μαυρομάτη, η μητέρα της νεαρής κοπέλας που έχασε τη ζωή της νωρίτερα και ζητά να πάρει τη σωρό της κόρης της, ενώ μαθαίνοντας ότι ο υπεύθυνος για τον θάνατο της είναι ο Στάθης, λέει στον Κουράκο ότι θέλει να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος πιέζει την Ιουλία να κάνει παιδί

«Σκοπεύουμε να υποβάλουμε μήνυση κατά του δράστη και θα επιδιώξουμε την, όσο γίνεται, πιο αυστηρή τιμωρία του» λέει συγκλονισμένη. Ο Γιώργης της λέει ότι κρατείται και ότι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει για όποια συνέχεια, ενώ της ζητά να μην υπάρχουν εντάσεις.

Αργότερα, όμως, όταν διαπιστώνεται ότι η νεαρή κοπέλα βρέθηκε από το πουθενά μπροστά στις ρόδες του αυτοκινήτου που ο οδηγούσε ο Στάθης, γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει, η Θάλεια Μαυρομάτη γίνεται μια τραγική φιγούρα…

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *