Σασμός: Η Βασιλική γεννάει τη μικρή Καλλιόπη

 

Σασμός: Η Βασιλική γεννάει τη μικρή Καλλιόπη

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Βασιλική γεννάει τη μικρή Καλλιόπη

 

Ο θεός της πήρε ό,τι πολυτιμότερο είχε, τον γιο της, Νικηφόρο, όμως λίγες μέρες μετά της έστειλε την ελπίδα για να ζήσει.

Η Βασιλική Σταματάκη είναι έγκυος και αυτή τη φορά θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Ο κόσμος της διαλύθηκε όταν της είπαν ότι ο Νικηφόρος έπεσε νεκρός από το χέρι του Λάζαρου.

Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι θα πρέπει να ζήσει μακριά από τον μοναχογιό της. Ορκίστηκε εκδίκηση, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα η ζωή έδωσε στην Βασιλική μία δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Οριστικό: Αυτή η ηθοποιός φεύγει από τη σειρά

Όπως είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες έμαθε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά από τον Μαθιό, γεγονός που της έδωσε το κίνητρο να συνεχίσει να ζει.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ η γυναίκα του Μαθιού κατάφερε λοιπόν να γεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες της και να χαρίσει ταυτόχρονα την ελπίδα στο μοναδικό άντρα που αγάπησε ποτέ.

Όμως παρόλο που τους χαροποιεί το γεγονός ότι η οικογένεια τους θα μεγαλώσει δεν τολμούν να σκεφτούν την μέρα που η Βασιλική θα κρατήσει για πρώτη φορά στα χέρια της τον καρπό του ερωτά της με τον άντρα της, αφού ο τελευταίος είναι αποφασισμένος αμέσως μετά να πάει στην αστυνομία, να παραδοθεί για το φόνο του ξαδέρφου του, Στεφανή Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Χρήστο και Αριάδνη

Αυτό πάντως που θα χαροποιήσει άπαντες είναι ότι το παιδί του ζευγαριού αυτή τη φορά θα είναι κορίτσι και όπως όλα δείχνουν θα πάρει και το όνομα της Καλλιόπης. Της γιαγιάς του, που δεν θα σταματήσει να το φροντίζει.

Η καπετάνισσα θα ευχαριστήσει τον Θεό που την αξίωσε να γνωρίσει και μία εγγονή. Η μικρή μαζί με τον Πετράκη της Αργυρώς και του Αστέρη θα γίνουν το κύριο μέλημα της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *