Η Παραλία: Γιώργος και Υπατία παντρεύονται

 

 

Η Παραλία: Γιώργος και Υπατία παντρεύονται

 

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού Γιώργος και Υπατία παντρεύονται.

 

Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς.

 

Από την άλλη ο Γιώργος και η Υπατία έπειτα από κάποια στιγμές έντασης αποφασίζουν τελικά να παντρευτούν και ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα στην Μαρία. Παράλληλα ο Αρχοντάκης ψάχνει να ανακαλύψει την κρυφή σχέση του Παύλου.

Η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό της σπίτι στο Ηράκλειο. Τότε εκείνος βρίσκει ευκαιρία και της αποκαλύπτει την συζήτηση που είχε με τον πεθερό τον Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη.

Η κουβέντα αυτή φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις αλλά και ερωτηματικά για την μελλοντική τους κοινή πορεία.

Λίγο μετά τη συνάντηση που έχει το ζευγάρι με τον Γράντο, φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί μεγάλη ανησυχία στον Γιώργο. Παράλληλα ο Καραχάλιος μετά την συζήτηση του με το Λευτέρη έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν ήταν τόσο αθώες όσο περίμενε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η στιγμή που η Αγγελική πέφτει νεκρή από σφαίρα

Στα Μάταλα τώρα η Αντιγόνη ρωτάει ευθέως τον Χάρη για την συνάντηση του με την Υπατία. Μάλιστα η γυναίκα δε διστάζει να εκφράσει τις ανησυχίες της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό.

Οι ώρες περνούν και η Υπατία με το Γιώργο εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες.

 

Ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του

Ο Παύλος παρά το περιστατικό με τον Λώλο εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη. Παράλληλα ο Διονύσης αναζητά πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του κάνοντας μία επίσκεψη στον Αρβανιτάκη.

Από την άλλη ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά μου με το παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Η Όλγα δίνει άλλοθι στον Βλάσση

Όσο συμβαίνουν όλα αυτά το παρελθόν του Χάρη συνεχίζει να τον στοιχειώνει τις νύχτες αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του, πριν την άφιξη του στην ειδυλλιακή παραλία.

Οι ώρες περνούν και η Υπατία με τον Γιώργο επιστρέφουν στα Μάταλα με το κλίμα μεταξύ τους να είναι τεταμένο εξαιτίας της συζήτησης που είχαν στο ταξίδι τους.

Μάλιστα η αποφασιστικότητα της κοπέλας σχετικά με τα επόμενα βήματα της σχέσης της με το Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του την βρίσκουν αντίθετη.

Την επόμενη μέρα ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμη περισσότερο το ρήγμα στην σχέση τους με τους ντόπιους.

Σύμφωνα με το myTV, ο βανδαλισμός σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εκδιώξει από την γραφική παραλία των Ματάλων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *