Σασμός: Ο Νικηφόρος πιέζει την Τζένη κι απαιτεί να μάθει την αλήθεια

Σασμός: Ο Νικηφόρος πιέζει την Τζένη κι απαιτεί να μάθει την αλήθειαΟ Νικηφόρος γίνεται έξαλλος στο «Σασμό» όταν μαθαίνει την αλήθεια για το αμαρτωλό παρελθόν του πατέρα του και απαιτεί από την Τζένη να του πει ποια είναι η ερωμένη του. Η κοπέλα έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά είναι μάταιο.

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη προσεγγίζει τον Νικηφόρο και του μαρτυράει τα πάντα για το παρελθόν του Στεφανή. Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να το χωνέψει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο παπά Μιχάλης βάζει την Καλλιόπη στη θέση της

«Ντάξει δεν γίνεται. Δεν γίνεται να είναι αλήθεια. Ο πατέρας μου έχει γκόμενα;» αναρωτιέται γεμάτος οργή. Η Τζένη, όμως, προσπαθεί να τον καθησυχάσει.

«Ό,τι έγινε, έγινε. Ο μπαμπάς σου δεν ζει πια γιατί τα σκαλίζεις;» του λέει εκείνη, αλλά ο Νικηφόρος συνεχίζει απτόητος.

«Γιατί δεν χωνεύεται και γιατί δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Όλη μέρα μαζί ήμασταν, δε θα είχα καταλάβει τίποτα;» συνεχίζει. Το μυαλό του έχει πλημμυρίσει από σκέψεις.

Δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο πατέρας του μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Τον είχε ως ήρωα και τώρα γκρεμίστηκαν όλα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Ο Μάρκος παντρεύεται την Ρηνιώ;

Ρωτάει ευθέως την Τζένη αν γνωρίζει ποια είναι. Εκείνη, όμως, του τα μασάει, δε θέλει να τον ταράξει άλλο.

Ο Νικηφόρος, όμως, είναι ήδη εκνευρισμένος και ξεσπά στην Τζένη στο «Σασμό». Απαιτεί να του πει ποια είναι και η κοπέλα έρχεται σε αμηχανία.

Σύντομα ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια και τότε όλα θα αλλάξουν!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *