Survivor Spoiler 14/1: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Survivor Spoiler 14/1: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 14/1: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Μαχητές ή Διάσημοι κερδίζουν σήμερα, Κυριακή 14/1, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor 2024; Σας έχουμε το Spoiler!

Η πρώτη εβδομάδα του Survivor ολοκληρώθηκε κι από σήμερα, Κυριακή ξεκινάει η δεύτερη, όπου Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν ξανά για την ασυλία, το φαγητό και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Οι Διάσημοι μπήκαν με φορά όπως είδαμε και κέρδισαν όλα τα αγωνίσματα, με αποτέλεσμα να φεύγει μια παίκτρια των Μαχητών και συγκεκριμένα η Ανδριάνα Καγιά (δείτε εδώ πόσα χρήματα κέρδισε).

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024: Ο Θοδωρής στον τάκο, σε εκκρεμότητα το φύλο της μονομαχίας

 

Ποιοι κερδίζουν την ασυλία σήμερα 14/1 στο Survivor;

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία της Μπλε ομάδας βρίσκεται στα τάρταρα, μιας και η πρώτη τους εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη, ενώ δεν ήταν λίγοι οι παίκτες που αρρώστησαν.

Από σήμερα ωστόσο ξεκινά η νέα εβδομάδα και πρέπει να φανούν δυνατοί, ώστε να ανταπεξέλθουν.

Αναφορικά τώρα με το ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό πρώτο αγώνα ασυλίας, όλα δείχνουν πως οι Διάσημοι θα κερδίσουν και πάλι, μιας και είναι πιο φαγωμένοι και με τέλεια διάθεση.

Διαβάστε Επίσης  Αρχική Survivor Survivor 2024 spoiler 14/04: Σε τραγική κατάσταση αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης ο Τζέιμς Καφετζής - Η παραγωγή του έκλεισε εισιτήριο επιστροφής στην Ελλάδα

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *