Survivor αποχώρηση 9/5 : Αυτοί οι μονομάχοι – Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!

 

Survivor αποχώρηση 9/5 : Αυτοί οι μονομάχοι – Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!

Survivor αποχώρηση 9/5 : Αυτοί οι μονομάχοι – Αυτός είναι το φαβορί να φύγει!

 

Τέσσερις μονομάχοι προς αποχώρηση από το Survivor. Υπάρχει φαβορί να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταμάτης Ταλαδιανός και Δώρα Νικολή είναι οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση. Δύο από τους Διάσημους, δύο και από τους Μαχητές., Ποιο είναι το φαβορί να αποχωρήσει;

Δεδομένα όλα είναι ανοικτά. Διότι, όλοι είναι καλοί παίκτες. Επιπρόσθετα, μετά από καιρό δεν μοιάζει να έχουμε παίκτη που θα θέλει να φύγει. Θεωρητικά τουλάχιστον.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 18/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Survivor αποχώρηση 9/5 : Τα φαβορί…

Δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη στη συγκεκριμένη τετράδα. Τα στατιστικά δεν παίζουν και πολύ ρόλο. Από τη στιγμή που μιλάμε για καλούς παίκτες. Κάποιος όμως θα αποχωρήσει.

Η αρχική μου πρόβλεψη, αν και περισσότερο είναι αίσθηση, λέει πως παίκτης από την κόκκινη ομάδα θα φύγει. Δώρα και Ασημίνα μοιάζουν πιο αδύναμες αγωνιστικά σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού από Σταυρούλα και Σταμάτη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα παλέψει κανονικά για να παραμείνει. Δεν έχει πλέον τάσεις φυγής, είναι ευκαιρία της να το πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Από τους τέσσερις μονομάχους είναι κατά τη γνώμη μου η πιο δυνατή. Άπαξ και θέλει να μείνει λοιπόν, θα μείνει.

Διαβάστε Επίσης  Αφροδίτη Λιάντου – Εβελίνα Παπούλια Μαμά και κόρη μαζί σε νέα τηλεοπτική σειρά

Δυνατός και ο Σταμάτης Ταλαδιανός και κυρίως ανθεκτικός στα πολλά παιχνίδια. Όσο περισσότερο παίζει, τόσο καλύτερο γι’ αυτόν. Θεωρώ θα βρει τρόπο να παραμείνει.

Ανάμεσα στη Δώρα και την Ασημίνα θα παιχτεί η αποχώρηση, με την Ασήμω να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Με άλλα λόγια, η Δώρα είναι το φαβορί να αποχωρήσει.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *