Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά συγγνώμη από την Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά συγγνώμη από την Ιουλία

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αριάδνη ζητά συγγνώμη από την Ιουλία.Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζητά συγγνώμη από την Ιουλία

 

Ο παράνομος έρωτας της Αριάδνης και του Χρήστου φαίνεται πως θα έχει άδοξο τέλος.

Παρά τα έντονα συναισθήματα που νιώθουν και οι δύο, φαίνεται πως τα κηρύγματα των δικών τους ανθρώπων αλλά και η μεγαλοψυχία της Αφροδίτης, κάνουν τον Χρήστο να πάρει μία οριστική απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φεύγει ο Ισίδωρος από την σειρά;

Και αυτή η απόφαση είναι να μη διαλύσει τον γάμο του και να παραμείνει στο πλευρό της Αφροδίτης. Στο μεταξύ ο Στάθης έχει διώξει την Αριάδνη από το σπίτι, ύστερα από την αποκάλυψη της κρυφής της σχέσης με τον Χρήστο.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δούμε την Ιουλία να φωνάζει στον Στάθη, πως ξεχνάει το δικό τους παρελθόν, όντας παράνομο ζευγάρι και διώχνει από την ζωή τους την κόρη τους για δεύτερη φορά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Βίκος εμφανίζεται στην κηδεία και προκαλεί οργή

Ο Στάθης όμως είναι ανένδοτος στις αποφάσεις του.

Η Αριάδνη νιώθοντας πιο μόνη από ποτέ, πηγαίνει να επισκεφθεί από ένστικτο τη μητέρα της. Πέφτει στην αγκαλιά της με λυγμούς και η Ιουλία νιώθει πιο ευτυχισμένη αλλά και προβληματισμένη από ποτέ.

Στα επόμενα επεισόδια θα την δούμε να παίρνει ανοιχτά το μέρος της Αριάδνης και δε διστάζει να θέσει τελεσίγραφο στον Στάθη, αν δεν αλλάξει συμπεριφορά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *