Το Προξενιό της Ιουλίας: Βρίσκουν το Γιωργίκη Νεκρό

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Βρίσκουν το Γιωργίκη Νεκρό

Το Προξενιό της Ιουλίας: Βρίσκουν το Γιωργίκη Νεκρό

 

Με εντελώς ανατρεπτικό τρόπο εξελίσσεται η συνέχεια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής Το Προξενιό της Ιουλίας που προβάλλεται από την συχνότητα του ALPHA.

Σύμφωνα με το myTV, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια ο Γιωργίκης καταλήγει νεκρός

Με ένα άκρως ανατρεπτικό τρόπο ολοκληρώθηκε το τελευταίο επεισόδιο για το 2023 της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας αφήνοντας δεκάδες ερωτηματικά στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην τελευταία σκηνή παρακολουθούμε τον Κωστή να πηγαίνει αργά τη νύχτα στο αρχοντικό του Προβιού και να αναζητά με αγωνία εκείνον και την Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ δέχεται να συναντηθεί με τον Αστέρη

Φτάνοντας στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού βλέπει τον Γιωργίκη να ψυχορραγεί με ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω του και μένει άναυδός. Στη συνέχεια σε μία γωνιά του σπιτιού εμφανίζεται η Ιουλία σοκαρισμένη και τρομαγμένη.

Στα νέα επεισόδια της σειράς θα δούμε την συνέχεια αυτής της καθηλωτικής σκηνής, η οποία δεν αποτελεί κομμάτι από κάποιο κακό όνειρο αλλά τη πραγματικότητα και περιγράφει όσα θα διαδραματιστούν στο μέλλον στην οικογένεια Προβιού μερικά χρόνια μετά τον γάμο.

Ο ισχυρός γαιοκτήμονας χάνει τελικά τη ζωή του ύστερα από την βάναυση επίθεση που δέχτηκε και όλοι η Θεσσαλία βυθίζεται στο πένθος. Ο Γιωργίκης αφήνει τη τελευταία του πνοή μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κουμπάρου του ενώ η ανήλικη κόρη της Ιουλίας έχει εξαφανιστεί.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα στη φυλακή για το φόνο του Άγγελου

Ο αιφνίδιος και τόσο βίαιος θάνατος του Γιωργίκη, σοκάρει τους πάντες. Συγχρόνως η μυστηριώδης εξαφάνιση του παιδιού έχει σημάνει συναγερμό στην χωροφυλακή. Ο Κωστής ο οποίος αισθάνεται τύψεις που δεν απέτρεψε αυτήν την τραγωδία αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση και προσπαθεί να βρει τη λύση αυτού του μυστηρίου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *