Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ήξερε τον δολοφόνο και έστησε τα πάντα για να καταστρέψει όσους τον έβλαψαν

 

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ήξερε τον δολοφόνο και έστησε τα πάντα για να καταστρέψει όσους τον έβλαψαν

Ο Παναγιώτης θεωρείται βασικός ύποπτος για τους φόνους και ο Χατζής αναλαμβάνει την υπεράσπιση του.Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ήξερε τον δολοφόνο και έστησε τα πάντα για να καταστρέψει όσους τον έβλαψαν

 

Σύντομα αφήνεται ελεύθερος αφού δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

Όμως ο Αλέκος ξέρει καλά ότι είναι ο δολοφόνος και όπως αποκαλύπτεται φρόντισε να έρθει στο φως το έγκλημα του για να εξυπηρετήσει τα δικά του σκοτεινά σχέδια…

Η επιχείρηση που στήνουν ο Δημήτρης και ο Ανδρέας στο σπίτι μέσα στο οποίο ο δολοφόνος κρατά φυλακισμένα τα υποψήφια θύματα του στέφεται από επιτυχία.

Οι δυο τους εισβάλλουν στο μυστικό δωμάτιο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να δούνε το κορίτσι να απειλεί την Άννα με το μαχαίρι και τον Παναγιώτη, να μπαίνει στη μέση για να την σώσει.

Οι πέντε όμηροι μεταφέρονται στο νοσοκομείο ενώ υπάρχουν ακόμα αναπάντητα ερωτήματα τόσο για το νεκρό οδηγό του ταξί όσο και για τον ίδιο το δολοφόνο. Το γεγονός ότι ο Παναγιώτης ήταν τελικά ένας από τους αιχμαλώτους τους είχε μπερδέψει όλους.

Όχι όμως και τον Δημήτρη ο οποίος είναι σίγουρος για την ενοχή του και ας μην μπορεί να την αποδείξει. Ακόμη και ίδια η Άννα αμφιβάλει όταν βλέπει τους αστυνομικούς να τον μεταφέρουν στο τμήμα για ανάκριση. Όμως ο Παναγιώτης έχει δυνατές πλάτες και αυτό το διαπιστώνουν όλοι πολύ σύντομα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα ξανά στην αγκαλιά του Μάρκου

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο παππούς του, Πάνος Βερβερίδης απευθύνεται σε κάποιον που ξέρει ότι μπορεί να τον βοηθήσει, τον Αλέκο Χατζή. Αυτός που έχει ήδη ξεγελάσει την Υβόννη προσποιούμενος τον άρρωστο και έχει εγκατασταθεί στο σπίτι της βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε.

Βάζει τους όρους τους στον Βερβερίδη κι αυτός δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί. Στην πραγματικότητα ο Αλέκος γνωρίζει τα πάντα για την υπόθεση από πρώτο χέρι. Η Άννα πηγαίνει μαζί με τον Δημήτρη στην Ασφάλεια για να παρακολουθήσει την προανάκριση του Παναγιώτη.

Αυτός περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πως κατέληξε στο υπόγειο καθώς και όλα όσα ακολούθησαν χωρίς να αφήνει περιθώρια στον Δημήτρη να τον αμφισβητήσει. Στοιχεία εναντίον του δεν υπάρχουν και έτσι ο ύποπτος αφήνεται ελεύθερος προς μεγάλη ικανοποίηση του παππού του αλλά και του Χατζή που βλέπει τα σχέδια του να υλοποιούνται στην εντέλεια.

Οι τρεις τους βγαίνουν να γιορτάσουν και τότε όταν βρίσκεται μόνος του με τον πελάτη του ο Αλέκος του αποκαλύπτει ότι ξέρει την αλήθεια. “Δύο χρόνια πριν με πήρε ένας γνωστός τηλέφωνο. Ένα βράδυ σε είχε δει να πετάς κάτι μέσα στο πηγάδι.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Θα συγχωρέσει η Αθηνά τον Στέφανο για χάρη του παιδιού;

Σε ρώτησε τι συμβαίνει κι εσύ θύμωσες, πιαστήκατε στα χέρια. Ήθελε να σου κάνει μήνυση και εγώ σε πήρα τηλέφωνο. Τότε μου πρόσφερες ένα σωρό λεφτά για να τον μεταπείσω και να το ξεχάσουμε και εγώ κι αυτός τι είχε συμβεί.

Νόμιζα ότι είχες ξεφορτωθεί ένα πτώμα, όμως εσύ είχες σκοτώσει ολόκληρη οικογένεια. Και τώρα το ξανάκανες. Είσαι δολοφόνος.“. Ο Παναγιώτης παραδέχεται τα πάντα και τότε ο Αλέκος του εξηγεί ότι θα τον βοηθήσει γιατί όσοι τον κυνηγούν είναι εχθροί του.

Όπως αποκαλύπτεται αυτός ενορχήστρωσε τα πάντα θέλοντας να εκβιάσει τον Βερβερίδη. Ειδοποίησε την αστυνομία για το πτώμα. έβαλε τον Άκη να αγοράσει το drone που τράβηξε τις φωτογραφίες και αργότερα έστειλε τους εκβιαστές τον Σταύρο.

Στόχος του είναι να καταστρέψει όσους γκρέμισαν την αυτοκρατορία του και βρίσκεται πολύ κοντά στο να το καταφέρει. Όμως την ίδια στιγμή ο Δημήτρης μελετά το υλικό της ανάκρισης σίγουρος ότι θα βρει ένα στοιχείο που θα προδώσει τον Παναγιώτη.

Και το βρίσκει όταν διαπιστώνει ότι ο αστυνομικός που του έφερε ένα ποτήρι νερό αιμορραγούσε και ο Βερβερίδης τον είδε και δεν αντέδρασε καν στη θέα του αίματος.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *