Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA. Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 24/1/2024 έως τις 26/1/2024.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 38, 39, 40

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 38 στις 24/1/2024
Επεισόδιο 38
Τετάρτη

Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και για τις δυο οικογένειες, όταν η Φιλιώ, βλέπει τον Γρηγόρη μεθυσμένο έξω από το σπίτι της νύφης. Η παρέμβασή της, σώζει την κατάσταση, αλλά δίνει ελπίδες και στην ίδια ότι μπορεί να υπάρχει μια ελπίδα για τους δυο τους.

Στο σπίτι Ραζίνη, η Κυριακούλα, ανήσυχη μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει τον γάμο της Ιουλίας, ζητάει από τον Ζαφείρη να μην αφήσει τον γιό της από τα μάτια του.

Από την πλευρά του όμως, και ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Φύγε από μπροστά μου – Η Μαρίνα διώχνει τον Αντώνη

Η πολυπόθητη μέρα του γάμου επιτέλους φτάνει και η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται. Ένα απρόσμενο τυχαίο γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους που το εκλαμβάνουν ως κακό οιωνό, ενώ την ίδια ώρα ο Γρηγόρης παίρνει μια σκληρή απόφαση και παίρνοντας το όπλο του, καταφέρνει να ξεφύγει απ’ τον Ζαφείρη…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 39 στις 25/1/2024
Επεισόδιο 39
Πέμπτη

Τη μέρα του γάμου, κι ενώ οι χαρές και τα τραγούδια δίνουν και παίρνουν, ο Γρηγόρης τραγική φιγούρα, βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ιουλίας στον Τύρναβο, για ν’ αντικρίσει με τα μάτια του την πραγματικότητα, που θα τον βοηθήσει να προχωρήσει μπροστά.

Κι ενώ η Στάσα παίρνει τα μέτρα της, ώστε να βοηθήσει την κόρη της να αντιμετωπίσει την δύσκολη πρώτη νύχτα του γάμου, ο Ζαφείρης, αναλαμβάνει να κάνει τον Γρηγόρη να ξεχαστεί και τον οδηγεί στα μεθυστικά σοκάκια του λόφου γύρω από το φρούριο της Λάρισας.

 

Την ίδια ώρα, στο γάμο που γίνεται στο αρχοντικό Προβιού, όλοι είναι χαρούμενοι εκτός απ’την Ιουλία, που μετά το παραδοσιακό γλέντι, πρέπει να αντιμετωπίσει την στιγμή που την τρομοκρατεί περισσότερο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Ο χορός με τον γαμπρό, θα σηματοδοτήσει το μέλλον τόσο το δικό της, όσο και του Γρηγόρη…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 40 στις 26/1/2024
Επεισόδιο 40
Παρασκευή

Την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν οι καλεσμένοι φεύγουν, το ζευγάρι μένει μόνο και η νύφη οπλίζεται να θάρρος για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του νέου της ρόλου.

Το πρώτο βράδυ με τον σύζυγό της δεν μοιάζει καθόλου με αυτό που η Ιουλία είχε ονειρευτεί, καθώς προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τα συζυγικά της καθήκοντα, αναγκάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες και τις συμβουλές που της έδωσε η μητέρα της.

Στο αρχοντικό Προβιού, η επόμενη μέρα θα τους βρει όλους να προσπαθούν να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα και την Ιουλία να είναι ανακουφισμένη μεν, αλλά ανήσυχη για τη συνέχεια, καθώς η Χάδω, είναι απότομη και προσβλητική, παρά το γεγονός πως το ματωμένο σεντόνι που μαζεύουν την επόμενη μέρα από την κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, δίνει τις εγγυήσεις που χρειάζονται όλοι για την αγνότητα της νύφης…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *