Σασμός: Επιστρέφει και διεκδικεί την περιουσία τους

 

Σασμός: Επιστρέφει και διεκδικεί την περιουσία τους

Σασμός: Επιστρέφει και διεκδικεί την περιουσία τους

 

Η Νάντια επιστρέφει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και την καλεί ο νέος εισαγγελέας, ωστόσο εκείνη δεν ενημερώνει κανέναν.

Η πρώτη της επιθυμία είναι να δει τον Μαθιό και την Βασιλική, όμως θα ζητήσει εκδίκηση μόλις μάθει τι έχει συμβεί στην Άνω Ποριά τους τελευταίους μήνες. Αρχικά θα ενημερωθεί για τον θάνατο του Νικηφόρου και έπειτα θα αποκαλύψει πως είναι κόρη του Στεφανή Σταματάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η αναπάντεχη επίσκεψη στο μοναστήρι του…

Κατηγορεί λοιπόν αμέσως την Βασιλική πως της το έκρυψε επίτηδες για να μην αναγκαστεί να της δώσει μέρος της περιουσίας του πρώην άντρα της και ο Μαθιός την διώχνει άρον άρον από το σπίτι τους.

Η Νάντια μένει προσωρινά στο σπίτι του Γιώργου όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού και αποφασίζει να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα της. Έτσι, απευθύνεται στην Στέλλα, όμως εκείνη την αποθαρρύνει.

Διαβάστε Επίσης  Στρατής Χατζησταματίου – Σασμός: Η καταγωγή, ο ρόλος του Μανόλη και ο λόγος που δεν αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος

Εναντίον της βρίσκονται ο Μανώλης, η Τζένη και η Θεοδώρα, όμως η Βασιλική για μία ακόμα φορά την ανοίγει την αγκαλιά της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *