Η Γη της Ελιάς: Άλλος άντρας διεκδικεί απροκάλυπτα την….

 

Η Γη της Ελιάς: Άλλος άντρας διεκδικεί απροκάλυπτα την….

Η Γη της Ελιάς: Άλλος άντρας διεκδικεί απροκάλυπτα την….

 

Ενδιαφέρουσες προβλέπονται οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς θα δούμε να διεκδικεί τη Βασιλική άλλος άντρας, αφού με τον Φίλιππο έχουν απομακρυνθεί.

Ο Φίλιππος φοβάται μήπως η Βασιλική έχει μάτια για άλλον

Ο Φίλιππος είναι αντίθετος με την στάση της Βασιλικής προς την Αριάδνη και στο ζευγάρι έχουν δημιουργηθεί συνεχείς αντιπαραθέσεις πάνω σε αυτό το θέμα, με αποτέλεσμα η Βασιλική να πηγαίνει να μείνει στην Αρετή.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Μια νέα οικογένεια μπαίνει στην σειρά

Μάλιστα ο Φίλιππος τα βάζει με την Αρετή και αρχίζει να τη βρίζει επειδή πιστεύει ότι εξαιτίας της η Βασιλική δεν θέλει την Αριάδνη και της φέρεται ψυχρά.

Βέβαια η Βασιλική γίνεται έξαλλη με τον Φίλιππο και αυτά που πιστεύει για την πεθερά του, ενώ η Χάιδω τον μαλώνει για την αγένεια του πιστεύοντας ότι έτσι απομακρύνει περισσότερο τη Βασιλική.

Από την άλλη ο Μιλτιάδης όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» που είναι ερωτευμένος καιρό με τη Βασιλική, αρχίζει και κάνει περισσότερο παρέα μαζί της και σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής δεν διστάζει να την διεκδικεί απροκάλυπτα, προκαλώντας την οργή του Φίλιππου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος «σπρώχνει» την Αρετή σε ψυχολόγο;

Η ζήλεια του βλέποντας τους μαζί αρχίζει και γίνεται όλο και περισσότερη και χάνει την ψυχραιμία του, ενώ από την άλλη ο εγωισμός και το πείσμα του δεν τον αφήνουν να τα ξαναβρεί με τη Βασιλική. Άραγε θα ρίξει νερό στο κρασί του ο Φίλιππος για να κάνει το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *