Ο Παράδεισος των κυριών 36-37-38 -39-40

Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Ο Παράδεισος των κυριών. Ο Παράδεισος των κυριών 36-37-38 -39-40

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η Ντέπυ επιστρέφοντας στην Ελλάδα αμφιταλαντεύεται στο αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο, όμως οι κινήσεις της, του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα…

Παράδεισος των Κυριών

Ο Παράδεισος των κυριών: η Μιράντα αντιμέτωπη με τον νόμο!

Ο Παράδεισος των κυριών 17/11 Επεισόδιο 36
Ο Χρηστίδης δίνει μια πληροφορία στον Ντίνο για τη Μιράντα κι εκείνος προσπαθεί να τη διασταυρώσει ενώ παράλληλα ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που του έχει δημιουργήσει η Ντέπυ. Η Αμαλία προσπαθεί να καταλάβει αν πίστεψε ο Ντίνος αυτό που του είπε ο Πάρης και παλεύει ταυτόχρονα με τα έντονα συναισθήματα που της προκάλεσε η αποκάλυψη της σχέσης του πατέρα της με τη Βικτώρια.

Η συμπεριφορά του Άγη δημιουργεί έντονη αναστάτωση στον Χριστόφορο, ο οποίος κάνει μια πρόταση στη Βικτώρια που την εξοργίζει και την οδηγεί στο να ξεστομίσει μπροστά στην Αμαλία λόγια που δε θα έπρεπε να πει.

Μια νέα παρεξήγηση απομακρύνει και πάλι τη Γεωργία από τον Άγη, με τον Μάρκο, όμως, αυτή τη φορά να αναλαμβάνει δράση. Η Όλγα προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά και η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, ενώ ο Αποστολής μαθαίνει μια πληροφορία για τον θάνατο του Αριστείδη που τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια…

Ο Παράδεισος των κυριών 21/11 Επεισόδιο 37
Ο Θανάσης έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυνος για κείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί.

Η συνάντηση του Άγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή, ενώ συγχρόνως η εμφάνιση ενός προσώπου φαίνεται πως θα βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Τι στάση θα κρατήσει ο Ντίνος απέναντι στη Μιράντα μετά την αποκάλυψη της πλαστής ταυτότητας; Η Όλγα ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ…

 

Ο Παράδεισος των κυριών 22/11 Επεισόδιο 38
Ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τη Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά, να εξαφανιστεί μια και καλή. Ο Άγης πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του και της θείας του οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν, αλλά κυρίως τους γύρω του.

Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως… Θα καταφέρει να την πείσει ότι δεν τρέχει κάτι ή έφτασε η αρχή τους τέλους για τον γάμο τους;…

Ένα συνταρακτικό νέο ανατρέπει τη ζωή της Αμαλίας

 

Ο Παράδεισος των κυριών 23/11 Επεισόδιο 39
Η Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα του Παραδείσου είναι έτοιμη και κλέβει τις εντυπώσεις, τα πράγματα όμως δεν πάνε τόσο καλά όσο τα περίμενε ο Ντίνος. Η σχέση της Αμαλίας και του Πάρη παίρνει μια άλλη τροπή δημιουργώντας μια έντονη ανησυχία εκτός από τον Ντίνο και σε άλλους.

Η Βικτώρια και ο Χριστόφορος παλεύουν να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματα που γέννησε ο χωρισμός τους και ο Αποστόλης τους βάζει στο στόχαστρο, ενώ η ανησυχία της Βικτώριας για τη σχέση του Άγη με τη Γεωργία αποδεικνύεται βάσιμη.

Η Ντέπυ κάνει το πρώτο βήμα για να φύγει από τη χώρα και η δίκη της Μιράντας για την υπόθεση πλαστοπροσωπίας πλησιάζει… Τι είναι όμως αυτό που θα της ζητήσει ο Βύρωνας να κάνει για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση; Ποιο είναι το νέο σχέδιο του Χρηστίδη και με ποιον τρόπο το βάζει σε εφαρμογή;

 

Ο Παράδεισος των κυριών 24/11 Επεισόδιο 40
Η συνάντηση του Άγη και της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επηρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου. Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλημμα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ’ τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση.

Ένα συνταρακτικό νέο έρχεται να ανατρέψει τη ζωή της Αμαλίας και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα λαμβάνει μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *