Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49, 50

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49, 50Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια:47, 48, 49, 50 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA.

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49, 50

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 47 στις 21/1/2024
Επεισόδιο 47
Κυριακή
Ο Μάκης μαθαίνει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη με τον Στέφανο και φεύγει από κοντά της σοκαρισμένος. Η Ειρήνη ψάχνει να βρει τρόπο να σώσει τη ζωή του πατέρα της, αλλά τα νέα δεν είναι ελπιδοφόρα. Παράλληλα, ο Παντελίδης θέλει να σιγουρευτεί ότι η Ειρήνη και η Λίνα δεν θα ξαναμιλήσουν στις εφημερίδες και ξέρει ακριβώς πού να απευθυνθεί για να το πετύχει.

Το Ναυάγιο: Ο Μάκης μαθαίνει πως η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη και την διώχνει

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τον άνθρωπο που πιστεύει ότι σκότωσε τον Κυριάκο και της δίνεται μια μοναδική ευκαιρία. Την ίδια ώρα, ο Ιπποκράτης προσπαθεί να επισπεύσει τον γάμο του με την Ειρήνη αλλά τα σχέδιά του τα ακούει ο Άγγελος, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει τον Πέτρο. Πώς θα αντιδράσει εκείνος μόλις πληροφορηθεί ότι η γυναίκα που αγαπάει παντρεύεται άλλον;

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 48 στις 22/1/2024
Επεισόδιο 48
Δευτέρα
Ο Μάκης αρνείται να συγχωρήσει τη Λίνα για όσα του έκρυβε και δεν θέλει ούτε να τη δει. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Δημήτρη με το μέρος του κάνοντας του μια δελεαστική πρόταση, βάζοντας όμως και έναν σκληρό όρο. Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη να επισπεύσουν τον γάμο τους για χάρη του πατέρα της και ενώ εκείνος χαίρεται που πέτυχε τον σκοπό του, η έλλειψη τρυφερότητας από την Ειρήνη βάζει μέσα του το σπόρο της αμφιβολίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τις ημέρες προβολής της σειράς

Ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά και έχουν μια τρυφερή στιγμή. Μετά τη γνωριμία της με τον ναύτη, που σκότωσε τον άντρα της στο ναυάγιο, η Στέλλα σκέφτεται σοβαρά να πράξει το αδιανόητο. Αναζητά τρόπους για να εκδικηθεί τον Μάριο για τον θάνατο του Κυριάκου.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 49 στις 23/1/2024
Επεισόδιο 49
Τρίτη

Ο Στέφανος μεσολαβεί για να τα βρουν ο Μάκης με τη Λίνα, αλλά ο Μάκης αρνείται πεισματικά να τους ακούσει και δίνει τέλος στη σχέση του με τη Λίνα. Η Ειρήνη πείθεται από τον Τρύφωνα να ξαναφτιάξει το εργαστήριο με τα αρώματα αλλά αυτή της η απόφαση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στον Ιπποκράτη. Ο Δημήτρης, μετά τη συνάντησή του με τον Παντελίδη, ζητά κάτι παράξενο από τη Λίνα, ενώ ο δαιμόνιος δικηγόρος φροντίζει να εκβιάσει και τον Ιπποκράτη για να φιμώσει την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος Διώχνει τη Χάιδω και βάζει στην ζωή του τη Λουκία

Δεν έχει υπολογίσει, όμως, την αντίδραση του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης παλεύει να πλησιάσει τη Στέλλα αλλά βρίσκει τοίχο, ενώ παράλληλα ο Γιώργης και η Αλίκη έρχονται πιο κοντά. Ο Στελής βρίσκει κάτι που νόμιζε ότι είχε χαθεί για πάντα. Ο Μάριος καταφθανει στο σπίτι της Στέλλας χωρίς να ξέρει τι τον περιμένει εκεί.

 

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 50 στις 24/1/2024
Επεισόδιο 50
Τετάρτη

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να σκοτώσει τον Μάριο αλλά το σχέδιό της δεν πάει όπως το περίμενε. Η αλλόκοτη συμπεριφορά της γεμίζει τον Βασίλη με υποψίες. Η Ειρήνη συναντά τον Πέτρο για να του εξηγήσει γιατί δέχτηκε την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, αλλά λιποθυμά στα χέρια του. Ο Άγγελος προσπαθεί να μεταπείσει τον Μάκη για τη Λίνα.

Ο Παντελίδης υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει αλλάξει στρατόπεδο και καταστρώνει ένα σχέδιο για να την παγιδέψει. Ο Τρύφωνας γνωρίζεται με τον Πέτρο και μια συμπάθεια γεννιέται. Πώς θα αντιδράσει όμως ο Πέτρος, όταν ο Τρύφωνας τον προσκαλέσει στον γάμο της Ειρήνης;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *