Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37 . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑLPHA.

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 35, 36, 37

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 35 στις 17/1/2024
Επεισόδιο 35
Τετάρτη
Τα νέα του γάμου της Ιουλίας σοκάρουν τον Γρηγόρη που μάταια προσπαθεί να την συναντήσει, την ώρα που εκείνη μαθαίνει για την κουμπαριά με την Φιλιώ που της ετοιμάζουν και αντιδρά. Η Στάσα όμως την προσγειώνει στην πραγματικότητα και την αναγκάζει να αποδεχτεί άλλη μια απόφαση που κάποιοι άλλοι πήραν χωρίς να τη ρωτήσουν.

Η Στάσα θέλοντας να κρατήσει τις παραδόσεις του γάμου, αποφασίζει να μεταβούν στο πατρικό τους στον Τύρναβο, γεγονός που θορυβεί τον Στασινόπουλο και τον αναγκάζει να λάβει τα μέτρα του.

Οι δύο οικογένειες αρχίζουν τις προετοιμασίες για το γάμο τηρώντας όλα τα έθιμα. Η Ιουλία έρμαιο των περιστάσεων, ακολουθεί τη μοίρα της, γεγονός που την πιέζει πολύ συναισθηματικά.

Η πρόβα του νυφικού της προκαλεί ασφυξία, γεγονός που θα την οδηγήσει στην έξοδο, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναπνεύσει ελεύθερη. Εκεί την περιμένει μια έκπληξη, που θα την φέρει αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή και καθοριστική απόφαση της ζωής της…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εμείς θα προχωρήσουμε με ή χωρίς εσένα, Σκέψου τι θες»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 36 στις 18/1/2024
Επεισόδιο 36
Πέμπτη

Καθώς η Ιουλία ετοιμάζεται για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, το γάμο με κάποιον που δεν αγαπά, ο Γρηγόρης είναι απαρηγόρητος. Το αδιέξοδο της κατάστασης έχει καταρρακώσει τους δύο νέους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχουν με χαρά στις παραδοσιακές ετοιμασίες του θεσσαλικού γάμου.

Η Στάσα συμβουλεύει την Ιουλία να ξαναφτιάξει την σχέση της με τη Φιλιώ, προκειμένου να είναι σίγουρη πως και εκείνη δεν θα αποκαλύψει ποτέ τίποτα στον μελλοντικό σύζυγό της, για τον Γρηγόρη.

Όταν η Ιουλία αποφασίζει να ξαναμιλήσει με την Φιλιώ, αυτή της ανακοινώνει ότι σκοπεύει να παντρευτεί κι αυτή σύντομα τον έρωτα της ζωής της, που δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη.

Λίγο πριν το μυστήριο, η Ιουλία, επισκέπτεται το νεκροταφείο του Τυρνάβου για να προσευχηθεί στον τάφο του πατέρα της. Εκεί, θα την περιμένει ο Γρηγόρης και μια τελευταία ευκαιρία για τους δυο τους…

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πνίγει την Μαρία με τα ίδια του τα χέρια

Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 37 στις 19/1/2024
Επεισόδιο 37
Παρασκευή
Οι ετοιμασίες για το γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη έχουν μπει στην τελική ευθεία και η Φιλιώ βρίσκοντας τον Γρηγόρη ευάλωτο, κάνει άλλη μια προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Η Κυριακούλα ανησυχεί μήπως ο Γρηγόρης προσπαθήσει να σταματήσει το γάμο και ζητάει από τον Ζαφείρη να προσέχει το γιο της.

Από την πλευρά του ο Στασινόπουλος παίρνει τα μέτρα του, για να μην έχουν κάποιο απρόοπτο στο γάμο, ενώ η Στάσα, από τη δική της πλευρά, ετοιμάζει το δικό της σχέδιο για να στεριώσει ο γάμος της κόρης της με τον Γιωργίκη.

Η Κατερίνη υποπτεύεται πως η Φιλιώ συνάντησε κρυφά τον Γρηγόρη. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος αγωνιά όταν μαθαίνει πως ο πάτερ Επιφάνειος είναι άρρωστος και ζητάει από την Στεφανία μια πληροφορία, που όταν η Χάδω την ακούει, γίνεται έξαλλη.

Η μέρα του γάμου φτάνει κι η αγωνία της Ιουλίας κορυφώνεται. Ένα απρόσμενο γεγονός στο σπίτι της Ιουλίας τρομάζει εκείνη και τους καλεσμένους, ενώ ο Γρηγόρης παίρνει μια καθοριστική απόφαση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *