Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 41, 42, 43, 44, 45, 46

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 41, 42, 43, 44,  45, 46

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια:  41, 42, 43, 44, 45, 46.Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 41 στις 15/01/2024

Επεισόδιο 41
Δευτέρα

Ο Τζανής πέτυχε το σχέδιο του και η Θεοφανώ πέφτει στα χέρια των φανατικών Τριβολαίων. Ο Μάρκος και ο Αντρέι τους καταδιώκουν, κανένας όμως δεν έχει υπολογίσει τις δυνάμεις της καθώς το πνεύμα της Αναχίτ, την καταλαμβάνει σκορπίζοντάς τρόμο.

Η σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στον Μάρκο και τον Μιχαήλ συντάραξε τον πύργο των Λασκαρέων που τώρα πασχίζει να βρει ξανά τους ρυθμούς του.

Μόνη εξαίρεση ο Τζανής που έχοντας βάλει σκοπό την παράδοση της Θεοφανώς στους Τριβολαίους καταστρώνει επικίνδυνο σχέδιο για να πετύχει όσα έχουν μηχανευτεί μαζί με τη μητέρα του.

Ο Αντρέι με το Μπακού έρχονται αντιμέτωποι με μία τρομερή αποκάλυψη ενώ η έκρηξη μίας αποθήκης γεμάτη μπαρούτι θέτει ζωές σε μεγάλο κίνδυνο. Στο μεταξύ ο Σπήλιος φεύγει εσπευσμένα από τον πύργο των Γερακάρηδων για την Αρεόπολη ενώ η μητέρα του η Κυπριανή φέρνει πάλι νέες φουρτούνες.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 42 στις 16/1/2023Επεισόδιο 42

Τρίτη

Η αρπαγή της Θεοφανώς ταράζει τους Λασκαρέους για Διαφορετικούς λόγους τον καθένα. Κάποιοι, όπως ο Τζανής, η Δαμιανή και η Πολυξένη ελπίζουν στο χαμό της και άλλοι όπως ο Αντρέι και ο Μάρκος αγωνιούν για τη ζωή της.

Εκείνη παραμένει άφαντη, δέσμια στα χέρια των φανατικών Τριβολαίων. Μάρκος, Αντρέι, Μπακού και Βρώτσος βρίσκονται στο κατόπι των απαγωγέων και έτσι οδηγούνται στο αρχοντικό ενός μυστηριώδους άντρα χωρίς να γνωρίζουν όμως αν πρόκειται για φίλο ή για εχθρό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

Στο μεταξύ τα νέα για την αρπαγή της μάγισσας φτάνουν από τα χείλη του Σπήλιου στα αυτιά της Κυπριανής που δείχνει να αναστατώνετε ιδιαίτερα. Μπορεί ο Τζανής να κατάστρωσε με μαεστρία το σχέδιο του για να εκδικηθεί τον αδερφό του, όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να υπολογίσει πως η Θεοφανώ διαθέτει στο πλευρό της ένα ακόμα σύμμαχο.

Αόρατο, αλλά πολύ ισχυρό. Τη μητέρα της, την Αναχίτ. Κυριευμένη από το πνεύμα της, η Θεοφανώ εμπλέκεται σε ένα λουτρό αίματος προκειμένου να σώσει τόσο τον εαυτό της όσο και το παιδί της.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 43 στις 17/1/2023

Επεισόδιο 43
Τετάρτη

Βλέποντας τις εξελίξεις ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους της Μεταξία, η Δαμιανή αναλαμβάνει δράση καθώς τα περιθώρια στενεύουν και οι υποψίες αυξάνονται.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 44 στις 22/01/2024

Επεισόδιο 44
Δευτέρα

Η Κυπριανή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι αποφασίζει ν’ ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ. Η Θεοφανώ αποφασίζει να πραγματοποιήσει την επιθυμία του Μάρκου και με τη βοήθεια του Φρίξου και της Αγάθης, πηγαίνουν στη σπηλιά που γεννήθηκε.

Ο Αντρέι θα παραδεχτεί κάτι στον Κανέλλο που θα τον τρομοκρατήσει .Ο Θράσος υποπτεύεται πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω απ’ την επιμονή του Μισέλ να παραμείνει στον πύργο τους, ενώ μια νέα ανίερη συμμαχία γεννιέται.

Διαβάστε Επίσης  Ο Αστέρης εμπιστεύεται την Βασιλική και της μιλά για τον Χρήστο

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 45 στις 23/1/2023

Επεισόδιο 45
Τρίτη

Η αντιπαλότητα που ξεσπάει ανάμεσα στον Μάρκο και τον Αντρέι, κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου, ενώ η Ρηνιώ αποκαλύπτει στον Κανέλλο τα πραγματικά της αισθήματα για τον Αντρέι. Η Κερασίνα είναι βέβαιη ότι ο Τζανής με την Μεταξία έχουν παράνομο δεσμό και η κατάσταση εκτροχιάζεται.

Ο Μόφορης κάνει μια παράτολμη κίνηση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Σπήλιο. Ο Βρώτσος φτάνει στα ίχνη του πραγματικού δολοφόνου του βρέφους, ενώ ένας καινούριος έρωτας θ’ ανθίσει σε μια πολύ παράξενη βραδιά.

 

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 46 στις 24/1/2023

Επεισόδιο 46
Τετάρτη

Η σύγκρουση του Σπήλιου με τον Μόφορη θα φέρει αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων και οι ισορροπίες θ’ αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ο Βρώτσος προσεγγίζει φιλικά τον νούμερο ένα ύποπτο για τον φόνο του βρέφους, μέχρι να καταφέρουν να τον ξεσκεπάσουν.

Η Κυπριανή αποκαλύπτει κάτι στη Δαμιανή, που θα οδηγήσει τις δυο οικογένειες, σε επικίνδυνους δρόμους.Ο Σπήλιος λαμβάνει μια επιστολή που θα του αλλάξει τη ζωή.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να μιλήσει στον Μάρκο για τα πραγματικά αισθήματα που έχει πλέον για εκείνον, αλλά ο Μάρκος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *