Σασμός: Νέα μυστικά έρχονται στο φως

 

Σασμός: Νέα μυστικά έρχονται στο φως

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως νέα μυστικά έρχονται στο φως.

 

Καθηλωτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ALPHA «Σασμός», καθώς ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει στην Κρήτη και οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν για τη σχέση του με τον Αντρέα αλλάζουν τις ισορροπίες στην Άνω Ποριά.

Ο αδερφός του Βασίλη Σταματάκη ο Ρούσσος αγαπούσε πολύ τη Μαρία η οποία είχε και εκείνη τα ίδια αισθήματα για αυτόν.

Όμως η οικογένεια του τον ανάγκασε να παντρευτεί κάποια άλλη και έτσι η Μαρία που δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον Ρούσσο αυτοκτόνησε.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η «παράνομη» δουλειά της Θάλειας

Ο Ρούσσος θέλοντας να αποφύγει τα αντίποινα της οικογένειας της αναγκάστηκε να πάει στη Σουηδία. Όμως ο γιος της Μαρίας, ο μικρός Αντρέας ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση.

Και έτσι όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει μεγάλος πλέον ο Αντρέας επέστρεψε στην Άνω Ποριά για να εκπληρώσει τον όρκο του, βάζοντας μπροστά τα αδίστακτα σχέδια του, αγνοώντας όμως την αλήθεια για την καταγωγή του.

Κάτι που μόνο η Καλλιόπη, ο Παύλος, η γιαγιά Ειρήνη και ο παπα-Μιχαλης γνωρίζουν. Αρχικά έβαλε κάποιον να κατηγορήσει τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη, έβαλε βόμβα στο σπίτι του Παύλου κατηγορώντας τον Μαθιό ενώ ανατίναξε και το σπίτι του Μαθιού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το νέο κορίτσι, ο εκδικητής, ο επενδυτής και η σύντροφος

Επίσης ετοιμάζει χτύπημα εναντίον του κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στις φυλακές.

Εντωμεταξύ καθώς ο Αντρέας μαθαίνει πως το κτήμα που αυτοκτόνησε η μητέρα του ανήκει στον ίδιο, η Καλλιόπη αποφασίζει να μιλήσει στον Ρούσσο και απλά αυτό που μπορεί να του πει είναι να γυρίσει στην Κρήτη.

Έτσι όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», ο Ρούσσος Σταματάκης, ο πατέρας του Αντρέα επιστρέφει στην Άνω Ποριά με τις αποκαλύψεις να αφήνουν όλους άναυδους, ενώ την ίδια στιγμή ο γιος του δεν θα είναι εκεί καθώς έχει μάθει ότι είναι Σταματάκης και όχι Βρουλάκης….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *