Η Γη της Ελιάς: Σε ποια χέρια περνά η περιουσία της Μυρτάλης;

Η περιουσία της Μυρτάλης Βρεττάκου κρέμεται από μια πολύ λεπτή κλωστή, στην γη της ελιάς. Όλα στη ζωή της αλλάζουν ριζικά, από τη μια μέρα στην άλλη. Ο Αλέξης απειλεί τη ζωή της και την κακοποιεί, με αποτέλεσμα εκείνη να αναζητά τρόπους φυγής.

Για να καταφέρει να το σκάσει μακριά, πουλά όλες τις μετοχές της, αλλά και τα περιουσιακά της στοιχεία. Στόχος της είναι να πάρει αρκετά χρήματα στα χέρια της, για να κάνει μία νέα ζωή στο εξωτερικό, μακριά από όλους.

Όσο κι αν η οικογένεια προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, εκείνη δεν ακούει και δεν αποκαλύπτει τίποτα σε κανέναν. Έτσι, οι διαδικασίες ξεκινούν και όλοι βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία..

Ποιοι θα πάρουν την περιουσία της Μυρτάλης και τι θα συμβεί μετά από αυτό, στην γη της ελιάς; Όπως όλα δείχνουν, ο Ισίδωρος και ο Μάνος αγοράζουν τις μετοχές της, αλλά δε τις κρατούν για τον εαυτό τους.

Αντιθέτως, τις παραχωρούν στην Αθηνά, η οποία στο παρελθόν τις είχε δώσει στη Μυρτάλη. Έτσι, η Αθηνά παίρνει πίσω ό,τι είχε από το ελαιοτριβείο και ανασαίνει ξανά.. Η περιουσία μοιράζεται δίκαια και η Μυρτάλη ετοιμάζεται να ταξιδέψει μακριά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *