Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα

 

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα

 

Δραματικά αναμένονται τα νέα επεισόδια της Μάγισσας που ξεκινούν 15/1 στον ΑΝΤ1, καθώς θα δούμε την Θεοφανώ να κυριεύεται από το πνεύμα της Αναχίτ, και να διαπράττει έγκλημα.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα

Όπως διαβάζουμε στο MyTV, οι Τριβολαίοι με την βοήθεια του Τζανή, καταφέρνουν τελικά να αρπάξουν την Θεοφανώ, μεταφέροντας την κάπου μακριά.

Μάλιστα, γίνεται μία έκρηξη σε αποθήκη με μπαρούτι κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Στον πύργο όλοι ψάχνουν την Θεοφανώ. Μπροστάρηδες στην αναζήτηση ο Αντρέι, ο Μάρκος, ο Μπακού και ο Βρώτσος, οι οποίοι καταλαβαίνουν πως πίσω από την εξαφάνιση της Θεοφανώς βρίσκονται οι Τριβολαίοι και τους ψάχνουν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας ικετεύει τον Λάμπρο

Η νύχτα θα βαφτεί με αίμα όπως φαίνεται, καθώς το πνεύμα της Αναχίτ εκδικείται για τα δεινά που περνάει η κόρη της. Η Θεοφανώ, κυριεύεται από το πνεύμα της μητέρας της και διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο Μάρκος είναι σε σοκ, αλλά προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και τι την οδήγησε σε αυτό.Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα

Πίσω, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος θα έρθει σε αντιπαράθεση με την Δαμιανή για τα όσα έκαναν οι Τριβολαίοι στην Θεοφανώ και θα την κατηγορήσει ότι εκείνη τα έκανε όλα, καθώς ήθελε την κοπέλα, εκτός πύργου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα τραβάει χαστούκι στον Αντρέα και αυτός κάθεται στην γωνιά του

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *