Η Μάγισσα Spoiler: Η Θεοφανώ είναι αδερφή του…

 

 

Η Μάγισσα Spoiler: Η Θεοφανώ είναι αδερφή του…

 

Μια συνταρακτική αποκάλυψη θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ANT1, Η μάγισσα, καθώς θα αποκαλυφθεί πως η Θεοφανώ είναι η ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη.Η Μάγισσα Spoiler: Η Θεοφανώ είναι αδερφή του…

Όπως διαβάζουμε στο Youweekly.gr και το περιοδικό TV24, η μητέρα της, η Αναχίτ, κρυβόταν σε σπηλιά κυνηγημένη από κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν κακό στην ίδια και στο μωρό της.

 

Η Αγάθη μαζί με τον Μανώλη την είχαν εντοπίσει τυχαία κι όταν μετά από χρόνια η Θεοφανώ έμαθε την αλήθεια για τη μητέρα της και τον βίαιο θάνατο που είχε, έβαλε σκοπό να μάθει ποιος ήθελε να της κάνει κακό και γιατί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός 44-45: Η Αργυρώ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της!

Την απάντηση την πήρε, εν τέλει, μέσα από ένα όραμα που είχε για τους Γερακάρηδες και τότε αντιλήφθηκε πως η οικογένεια αυτή είναι που κρύβεται πίσω από τον θάνατο της μητέρας της.

Όμως, ο λόγος που οι Γερακάρηδες ήθελαν νεκρή την Αναχίτ, είναι γιατί ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφό δεσμό μαζί της και εκείνη γέννησε και το παιδί του. Ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε τι απέγινε αυτό το παιδί αλλά και ούτε πως είναι η ίδια η Θεοφανώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος ανακαλύπτει το μυστικό της Αντιγόνης

Έτσι, η Κυπριανή, όταν έφτασε στα αυτιά της η απιστία του άντρα της και η γέννηση του παιδιού του, έβαλε τον Σκλαβούνο να βρει την Αναχίτ και το μωρό για να τους σκοτώσει. Η Θεοφανώ επέζησε, όμως η μητέρα της όχι.

Στα επόμενα λοιπόν επεισόδια της Μάγισσας, ο Σπήλιος θα μάθει πως έχει μια ακόμα αδελφή, χωρίς να γνωρίζει πως αυτή είναι η Θεοφανώ.

Ωστόσο, θα κινήσει γη και ουρανό μέχρι να την βρει και τελικά θα διαπιστώσει πως είναι αδέρφια με την υπηρέτρια του πύργου, κάτι που φυσικά θα φέρει τα πάνω κάτω…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *