Η Γη της Ελιάς: «Θα γεννήσω αγόρι, θα του δώσουμε το όνομα…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Θα γεννήσω αγόρι, θα του δώσουμε το όνομα…»

 

Η Γη της Ελιάς: «Θα γεννήσω αγόρι, θα του δώσουμε το όνομα…»

 

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, με την Ιουλία, τον Στάθη και το μωρό που περιμένουν να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Οι δυο τους πηγαίνουν μαζί προκειμένου να εξεταστεί η Ιουλία και να κάνει υπέρηχο. «Η εγκυμοσύνη πάει μια χαρά.

Το μωρό αναπτύσσεται φυσιολογικά και αν θέλετε μπορούμε να δούμε το φύλο του», τους λέει ο γιατρός όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiviΣίριαλ. «Το ρωτάτε, γιατρέ; Φυσικά και θέλουμε, αν και δεν έχει καμία σημασία», απαντούν εκείνοι.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια, 46-47-48-49-50

«Ωραία λοιπόν, έχετε αγόρι» τους λέει με χαρά ο γιατρός και τόσο ο Στάθης όσο και η Ιουλία ξεσπούν σε κλάματα από συγκίνηση, με την δεύτερη να το ανακοινώνει στην οικογένεια της αμέσως μετά.

«Θέλω να σας πω κάτι. Χθες πήγα στον γιατρό.

Θα γεννήσω αγόρι και αποφασίσαμε με τον Στάθη να του δώσουμε το όνομα του Ιάκωβου», τους λέει και όλοι συγκινούνται ενώ παράλληλα ο Στάθης απαγορεύει στην Ιουλία να πάει στην Κηφισιά και να μείνει μόνη της, μιας και φοβάται πολύ για το μωρό αλλά και για την ίδια, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Υβόννη απειλεί τον Σταύρο… με την Κατερίνα!

Η Ιουλία του ξεκαθαρίζει ότι θα φύγει από την Μάνη θέλει δε θέλει κι έτσι ο ο Στάθης της ξεκαθαρίζει: «Εντάξει, αλλά με μια προϋπόθεση, θα προσλάβουμε εσωτερική γυναίκα να σε προσέχει».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *