Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

 

Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

 

Συγκλονιστικές εξελίξεις θα σημειωθούν στα νέα επεισόδια του Σασμού που θα προβληθούν στις αρχές του 2024, με την Καλλιόπη να γίνεται δολοφόνος.

Η τελευταία, συγκεκριμένα, συναντά τον Ανδρέα για να πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται αναφορικά με τον θάνατο του άντρα της. «Εσύ τίναξες όλο το χωριό στον αέρα, εσύ έστειλες στον τάφο τον εγγονό μου και παραλίγο να στείλεις και τον Μαθιό μου.Σασμός – Η Καλλιόπη δολοφόνος: «Εσύ έδωκες εντολή να τον φάνε;»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τί συμβολίζουν οι σταγόνες κόκκινου κρασιού στο νυφικό;

Ενα πράγμα μού μένει μονάχα να ξέρω. Εσύ έδωκες την εντολή να φάνε τον άντρα μου;», τον ρωτά, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το TiviΣίριαλ.

«Ναι, εγώ το έκαμα. Ετσά έπρεπε να γίνει και το κατές. Το αίμα τού Βασίλη, για το αίμα του Μάρκου. Δεν θα με σκοτώσεις. Δεν είσαι φόνισσα», απαντά εκείνος.

«Για τον φονιά του άντρα μου θα τα λερώσω τα χέρια μου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Ερωτεύεται Τρελά Τον Νικήτα

Μα πριχού πας να συναντήσεις τους δικούς σου εκειά πάνω, πρέπει να κατέεις ποιοι είναι αυτοί. Ο Βασίλης που έδωσες εντολή να σκοτώσουν ήταν ο θείος σου και ο Νικηφόρος ήταν ο ανιψιός σου. Γιατί δεν είσαι παιδί του Μανούσου.

Ο κύρης σου ήταν ο Ρούσσος», λέει εκείνη και αμέσως μετά, ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Έκτοτε, τα ίχνη του Αντρέα θα εξαφανιστούν, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια του Σασμού και όπως φαίνεται η Καλλιόπη γίνεται δολοφόνος…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *