Η Μάγισσα: «Θεοφανώ, δεν σου αξίζει ο Μάρκος»

 

Η Μάγισσα: «Θεοφανώ, δεν σου αξίζει ο Μάρκος»

Η Μάγισσα: «Θεοφανώ, δεν σου αξίζει ο Μάρκος»

 

Όλο και πιο κοντά θα έρθουν Αντρέι και Θεοφανώ, όπως θα δούμε στα καινούργια επεισόδια της Μάγισσας μιας κι θα της σώσει την ζωή.

Αρχικά, η Θεοφανώ αποκτά όλο και περισσότερους εχθρούς, ειδικά μετά την αποκάλυψη του χαρίσματός της. Ο πρώτος εχθρός της είναι η Μεταξία, καθώς την θεωρεί ένοχη ότι σκότωσε τον νεογέννητο γιο της αλλά και επειδή κοιμάται με τον άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Oι νεκροί του μοιραίου ναυαγίου

Από την άλλη, η Δαμιανή φοβάται ότι το χάρισμά της θα αποκαλύψει πως αυτή είναι η αληθινή φόνισσα του βρέφους, ενώ ο Τζανής γιατί θέλει να κάνει κακό στον Μάρκο και να τον εκδικηθεί.

Στην λίστα με τους εχθρούς όμως βρίσκονται και οι Τριβολαίοι γιατί τη θεωρούν δαιμονισμένη αλλά και η Κυπριανή, η οποία μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι το παιδί του άντρα της.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει την Θεοφανώ, το κάνει όμως ο Αντρέι βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή μιας και αποφασίζει να τη φυγαδεύσει από τον πύργο για να την σώσει, όπως θα δούμε στη συνέχεια της Μάγισσας.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Την κρύβει λοιπόν σε ένα μέρος που κανείς δεν πρόκειται να τη βρει. Εκεί θα έρθουν ακόμα πιο κοντά και θα προχωρήσουν σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις αναφορικά με τα συναισθήματά τους…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *