Έρωτας Φυγάς: Το τραγικό τέλος της Αλεξάνδρας

 

Έρωτας Φυγάς: Το τραγικό τέλος της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς: Το τραγικό τέλος της Αλεξάνδρας

 

Τραγική θα είναι η κατάληξη της Αλεξάνδρας στα επόμενα επεισόδια του Έρωτα Φυγά μιας και τελικά δεν θα καταφέρει να βρει την ευτυχία, θα καταλήξει να τα χάσει όλα και να μείνει μόνη της.

 

Αρχικά, θα καταφέρει να μείνει μαζί με τον Μάρκο όμως στη συνέχεια της σειράς, εκείνος θα χάσει τη ζωή του, μπροστά στα μάτια της Αλεξάνδρας και του Ιάσονα. Μετά το θάνατο του, ο Ιάσονας θα την στηρίξει κι έτσι εκείνη θα θα αρχίσει να τον βλέπει με άλλο μάτι και θα τον ερωτευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυρίων : Ο Χρηστίδης ελεύθερος και πιο επικίνδυνος απο ποτέ

Ο Ιάσονας της ζητάει να μείνει μαζί του στο Κιάρι προκειμένου να μην είναι μόνοι τους και και εκείνη δέχεται κι επιστρέφει. Η Αλεξάνδρα συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Εκείνος μάλιστα μια μέρα που ξεκινάει να πάει στη δουλειά του βλέπει στην άκρη του δρόμου μια γυναίκα της οποίας το αμάξι έχει χαλάσει και σταματάει να τη βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το ύπουλο σχέδιο για τον Αντρέα

Η νεαρή αυτή είναι η Αρτεμις, η νέα γιατρός του νοσοκομείου και όταν την καλούν σε μια εκδήλωση στη λέσχη, εκείνη πηγαίνει και συναντάει τον Ιάσονα. Από τότε, δημιουργείται ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή όμως, η Αλεξάνδρα, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται γιατί έχει αλλάξει πολύ κι έχει γίνει πολύ τρυφερός, ζηλεύει…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *