Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Αποστόλη, ξύπνα δε σε θέλει»

Ο Ιάκωβος και ο Αποστόλης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στην γη της ελιάς. Φαίνεται πως ο Ιάκωβος, θέλοντας να προστατεύσει τον αγαπημένο του φίλο και μελλοντικό συνάδελφο Αποστόλη, θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο… Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Αποστόλη, ξύπνα δε σε θέλει»

Η Ευτυχία παραμένει απόμακρη απέναντί του. Δε θέλει καμία επαφή με τον πρώην της, δε θέλει σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποια επανένωση. Ο Αποστόλης συνεχίζει να την κυνηγάει, να της στέλνει λουλούδια, να τρέχει διαρκώς πίσω της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα τα τινάζει όλα στον αέρα – Σε σοκ ο Μελέτης

Μετανιωμένος για λάθος που έκανε με τη νεαρή Σοφία, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανορθώσει. Η Ευτυχία, όσο κι αν του φωνάζει όχι, τόσο εκείνος επιμένει.. Αυτή η κατάσταση γίνεται τοξική, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος να αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει τον φίλο του.

Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Αποστόλη, ξύπνα δε σε θέλει»

Στα επόμενα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”, ο Ιάκωβος και ο Αποστόλης θα μιλήσουν για την Ευτυχία, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή την μεγάλη παράνοια που επικρατεί. Ο Ιάκωβος θα ζητήσει από τον φίλο του να την ξεχάσει, να προχωρήσει παρακάτω…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

Την ίδια στιγμή που ο Αποστόλης σκέφτεται να παρατήσει τις προσπάθειες επανένωσης, η Ευτυχία αισθάνεται κάποιες μικρές αδιαθεσίες. Ένα τεστ εγκυμοσύνης θα είναι αρκετό, για να σκορπίσει τον πανικό στη Μάνη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *