Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι»

 

Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι»

 

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» καθώς ο Χρήστος εξακολουθεί να βλέπει την Αριάδνη κρυφά.Η Γη της Ελιάς: «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι»

«Είμαι έτοιμος να χωρίσω για να είμαι μαζί σου»

Η Αριάδνη ερχόμενη στη Μάνη βρίσκει τον έρωτα της στο πρόσωπο του Χρήστου, ο οποίος είναι φρεσκοπαντρεμένος με την Αφροδίτη. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα ο Χρήστος κλείνει κάποιον ξενώνα, όπου περνούν εκεί ατελείωτες στιγμές πάθους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο γιος μου- Μεγάλο μπαμ στη Μάνη

Ο Στάθης εντωμεταξύ έχει καταλάβει ότι η κόρη του είναι ερωτευμένη αλλά υποψιάζεται ότι αυτός που της έχει κινήσει το ενδιαφέρον είναι ο Ορέστης και όσο και αν προσπαθεί να την ψαρέψει για να μάθει περισσότερα, εκείνη δεν του λέει τίποτα.

Παράλληλα ο Χρήστος σε κάποια στιγμή που θέλει να μοιραστεί αυτό που του συμβαίνει, λέει στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη ότι ο γάμος του δεν πάει καλά και εκείνος είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, χωρίς όμως να τους αποκαλύπτει ποια είναι αυτή.

Όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», παρά τις ενοχές που νιώθει ο Χρήστος για την παράνομη σχέση που έχει, είναι τόσο εξαρτημένος από το πάθος του για την Αριάδνη που δεν μπορεί να δώσει τέλος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Μάλιστα της δηλώνει ότι είναι έτοιμος να χωρίσει για να είναι μαζί της και εκείνη βυθίζεται στην αγκαλιά του λέγοντας «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί σου».

Άραγε είναι τόσο ερωτευμένος που θα χωρίσει την Αφροδίτη ή θα συνεχίσει τον γάμο του μαζί της;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *