Σασμός Spoiler: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Σασμός Spoiler: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Σασμός Spoiler: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Μία επίθεση θα είναι αρκετή, για να ξεκινήσουν τα πρώτα “κουτσομπολιά” στην Κρήτη. Η Καλλιόπη, αποφασισμένη να διώξει τους Βρουλάκηδες από το χωριό, ξεπερνάει τα όριά της στη σειρά Σασμός. Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου.

            Σασμός Spoiler: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Η Καλλιόπη ζητάει από ένα δικό της να εισβάλλει στο σπίτι των Βρουλάκηδων οπλισμένος, απειλώντας την Μαρίνα, την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη! Αυτό που θέλει είναι να τρομοκρατήσει τις ηρωίδες, για να εγκαταλείψουν οριστικά τον τόπο αυτόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Χαροπαλεύει ο…

Η Μαρίνα λυγίζει στην επίθεση αυτή. Προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά της, όμως είναι μάταιο. Ο άντρας αυτός έχει καταφέρει να τρομάξει μητέρα και κόρη, με αποτέλεσμα η απόφαση που ακολουθεί να είναι καθοριστική.

Παρά τις αντιρρήσεις της γιαγιάς Ειρήνης, η Μαρίνα και η Αργυρώ μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν στα Γιάννενα. Συνειδητοποιούν πως η Κρήτη δε τις χωράει άλλο, δε τους προσφέρει τίποτα, παρά μόνο πόνο…

Όλο το χωριό συζητάει για την επίθεση που οργάνωσε η Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός. Καταλαβαίνουν πως πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη, κρύβονται οι Σταματάκηδες. Όσο κι αν εκείνη το αρνείται, τα πρώτα κουτσομπολιά έχουν πάρει φωτιά και την κατηγορούν.

Διαβάστε Επίσης  ΚΟΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1,2

Ο Μαθιός γίνεται έξαλλος με την μητέρα του, όπως αντίστοιχα και ο Αστέρης, όταν μαθαίνει μέσα από τη φυλακή τι έγινε. Η Μαρίνα και η Αργυρώ φεύγουν από την Κρήτη, αφήνοντας πίσω την γιαγιά Ειρήνη, η οποία δε νιώθει έτοιμη να εγκαταλείψει τον τόπο της και το χώμα που έθαψε σύζυγο, γιο και εγγονό…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *