Η Γη της Ελιάς: Δυο γάμοι καίγονται

 

Η Γη της Ελιάς: Δυο γάμοι καίγονται

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως δυο γάμοι καίγονται.Η Γη της Ελιάς: Δυο γάμοι καίγονται

 

Όλα μπορούν να ανατραπούν στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», τίποτα δεν είναι δεδομένο και μιλάμε βέβαια για δυο ζευγάρια, τον Ισίδωρο με την Αμαλία και τον Χρήστο με την Αφροδίτη, των οποίων ο γάμος κινδυνεύει.

Λίγο πριν τις μεγάλες αποφάσεις… Λίγο διάστημα μετά τον γάμο τους η Αμαλία αρχίζει να παρεμβαίνει στην οικογένεια αλλά και στη δουλειά του Ισίδωρου.

Μάλιστα όταν ο Ισίδωρος στη «Γη της Ελιάς» διαπιστώνει ότι η Αμαλία απαντάει σε κάποια ηλεκτρονικά μηνύματα που απευθύνονταν στον Ισίδωρο, εν αγνοία του παριστάνοντας εκείνον, γίνεται έξω φρενών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη να καταρρέει ενώ οδηγά

Εκείνη τότε προσπαθεί να δικαιολογηθεί, λέγοντας του ότι είχε καλή πρόθεση, αλλά ο Ισίδωρος αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της και μπαίνει σε σκέψεις κατά πόσον μπορεί να προχωρήσει ο γάμος αυτός ή μήπως πρέπει να δώσει ένα τέλος.

Σκεπτικό βέβαια τον κάνει και η όλη συμπεριφορά της Αμαλίας προς την Αγγελικούλα, τη Μαρίνα και τον Μάνο, καθώς έχει παρατηρήσει ότι συχνά παρεμβαίνει στη ζωή τους.

Έτσι αρχικά αποφασίζει να απομακρυνθεί από κοντά της πηγαίνοντας να επισκεφτεί την Αντιγόνη στο Λονδίνο, να μείνει μακριά και να έχει τον χρόνο να σκεφτεί τι θα κάνει με τον γάμο του.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση και οι συντελεστές της νέας σειράς του ALPHA

Από την άλλη ο Χρήστος έχει έρθει πολύ κοντά με την Αριάδνη, καθώς κανένας από τους δυο δεν μπορεί να αντισταθεί στο πάθος που νιώθει.

Καθώς οι σκέψεις τον βασανίζουν και ενώ η Αφροδίτη δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει, ο Χρήστος εξομολογείται στον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, ότι είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα, χωρίς όμως να τους αποκαλύψει το όνομά της.

Βλέποντας ότι δεν είναι σωστός προς την Αφροδίτη, νιώθει ότι πρέπει να σκεφτεί το μέλλον του γάμου τους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *