Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11Μαύρο Ρόδο: τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας 6/11 έως 9/11

Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου… Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Κυριακή 6 έως Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο Επεισόδια 16-17-18-19
Aπό την Κυριακή 6/11 έως Τετάρτη 9/11 στις 21:00, η αγωνία κορυφώνεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

 

Επεισόδιο 16 (Κυριακή 6/11)
Ο Πέτρος πείθεται από τον πατέρα του να υπογράψει για την άδεια του μαγαζιού. Η Αγγελική απογοητεύεται και η Κύρα, για ακόμα μία φορά, ασκεί κριτική. Ο Βίκος προσπαθεί να καταλάβει ποιος βρίσκεται πίσω από την απόκρυψη και δίνει ραντεβού με την Αλεξία για να μιλήσουν. Η Αλεξία ξαφνιάζεται.

Η Γιάννα συναντιέται τυχαία με τον Γιώργο στον δρόμο και εκείνος τη ρωτάει γιατί τον εγκατέλειψε στο παρελθόν. Η απάντησή της δεν τον ικανοποιεί. Ο Σαράντος ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για τον διαγωνισμό. Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι και ο Μητροπολίτης με την Ηγουμένη της μιλούν για την επικείμενη κουρά της. Η αντίδρασή της δεν είναι αυτή που περιμένουν.

Επεισόδιο 17 (Δευτέρα 7/11)
Η Αγγελική είναι οργισμένη με τον Θέμη, γιατί κατάφερε να πείσει τον Πέτρο να υπογράψει για το καινούργιο μαγαζί. Η Ηγουμένη ανακοινώνει στην Ελισάβετ ότι έφτασε η ώρα για την κουρά της. Ο Πέτρος μαθαίνει ότι η Ελισάβετ επέστρεψε στο μοναστήρι και αποφασίζει να γυρίσει στη Γερακιανή. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται με κάτι που ανακαλύπτουν στη βαλίτσα της κόρης τους.

Η Αλεξία αποφασίζει να συναντήσει τον Βίκο από κοντά για να δει με ποιον μιλάει κρυφά η μητέρα της. Ο Σαράντος πείθει τον Μπόγρη να αποσύρει τη μήνυση. Η Αυξεντία μαθαίνει για το φιλί ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μητροπολίτης παραμένει σκεπτικός για την κουρά της Ελισάβετ.

Επεισόδιο 18 (Τρίτη 8/11)
Η αποκάλυψη της Ελισάβετ για τον Πέτρο ταράζει την Αυξεντία. Όταν αντιλαμβάνεται την παρουσία του Σαράντου στο μοναστήρι, την ώρα της συνομιλίας τους, ταράζεται ακόμα περισσότερο. Η Αλεξία βλέπει για πρώτη φορά τον Βίκο. Ο Μανόλης και η Ευτυχία αναστατώνονται από την απάντηση που τους δίνει η κόρη τους για αυτό που κρύβει στη βαλίτσα της.

Ο Σταυρίνος προσπαθεί να καταλάβει τα σχέδια του αδελφού του για εκείνον. Ο Πέτρος καταφέρνει να μπει νύχτα στο μοναστήρι και να προσεγγίσει την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ξανά πως κινδυνεύει η κουρά της και πρέπει να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις της Ηγουμένης.

 

Επεισόδιο 19 (Τετάρτη 9/11)
Ο Πέτρος μένει στο σπίτι του Γιώργου και του Σταυρίνου και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τα σχέδια του πρώτου. Η Ελισάβετ ζητάει συγχώρεση από την Ηγουμένη γιατί καταλαβαίνει ότι την έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Θέμης ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τη γυναίκα του. Ο Παράσχος παίζει ένα παιχνίδι σε διπλό ταμπλό με τον Θέμη και την Αγγελική.

Η Αλεξία στενοχωριέται με το διαζύγιο των γονιών της και ψάχνει να μάθει τι γίνεται με τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ανησυχούν για το μέλλον της κόρης τους και θέλουν να την προστατέψουν. Ο Λευτέρης ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η Πολυξένη δεν ενθουσιάζεται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα. Ο Θέμης ανακαλύπτει μια φωτογραφία που του δημιουργεί υποψίες για τη γυναίκα του.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *