Η Μάγισσα: Απαιτούν η Θεοφανώ να εκδιωχθεί από την Μάνη

 

Η Μάγισσα: Απαιτούν η Θεοφανώ να εκδιωχθεί από την Μάνη

 

Η Μάγισσα: Απαιτούν η Θεοφανώ να εκδιωχθεί από την Μάνη

 

Καθηλώνουν τα επόμενα επεισόδια 38-40 στη Μάγισσα με τον ξεσηκωμό εναντίον της Θεοφανώς να φουντώνει και να επιθυμούν τον διωγμό της. Απαιτούν η Θεοφανώ να εκδιωχθεί από την Μάνη.

Η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Βρώτσου, βρίσκεται στα ίχνη του ανθρώπου, που έδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη.Η Μάγισσα: Απαιτούν η Θεοφανώ να εκδιωχθεί από την Μάνη

Διαβάστε Επίσης  MEGA: Μετά την Γη της Ελιάς, τι;

Το χάρισμα της Θεοφανώς διαδίδεται και ο πύργος των Λασκαραίων θα δεχτεί την πίεση κάποιων κατοίκων, που τη θεωρούν Μάγισσα και απαιτούν να εκδιωχθεί απ’ τη Μάνη. Τα δύσκολα για τη Θεοφανώ και τον Μάρκο τώρα αρχίζουν, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι όσα γνωρίζει για το παρελθόν της, αλλά και τις υποψίες της για τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί ανησυχία με τους ανθρώπους που έχουν στρατοπεδεύσει απ’ έξω και απαιτούν να φύγει η Θεοφανώ.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτό είναι το τέλος του Μιχαήλ

Κάποιοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να διαβάλλουν τη Θεοφανώ και όλο και περισσότεροι συμβουλεύουν τον Μάρκο να τη διώξει απ’ τον πύργο, φέρνοντάς τον στα όριά του.

Ο ξεσηκωμός για τη Θεοφανώ, φέρνει άσχημες αναμνήσεις στον Σπήλιο, απ’ τα νεανικά του χρόνια. Ο Τζανής σκέφτεται ένα παράτολμο σχέδιο που θα θέσει σε κίνδυνο τη Θεοφανώ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *