Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την Αθηνά να υιοθετεί την μικρή Αγγελική.

Η Αγγελική δεν περνάει καλά στο ίδρυμα και είναι συνεχώς λυπημένη. Η Αντιγόνη μετανιώνει που είπε το ναι για την διεκδίκηση του παιδιού της, γιατί η υιοθεσία ήταν παράνομη, και έρχεται αντιμέτωπη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο. Αντίθετα με την Αντιγόνη, η Αθηνά θέλει να υιοθετήσει την μικρή Αγγελική και κινεί τις διαδικασίες! Θα τα καταφέρει;

Ο Στάθης αποχαιρετά τον Στέφανο και είναι αρκετά συγκινημένοι και οι δυο. Αργότερα ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Η Αρετή πηγαίνει για εξέταση στην Αντιγόνη αλλά δεν μένει ευχαριστημένη για τί είναι… υγιής. Ο Στάθης την επόμενη μέρα αφήνει τηλεφωνικό μήνυμα στην Εύα και της δίνει προθεσμία να ξεκαθαρίσουν την σχέση τους μέχρι τον γάμο της κόρης του

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος στηρίζει τον γάμο της αδερφής του

Η Μυρτάλη καλεί έκτακτη σύσκεψη και εκεί ανακοινώνει πως θέλει τον πλήρη έλεγχο, την εποπτεία και την διοίκηση της εταιρίας. Φυσικά συγκρούεται με τον Ισίδωρο και τον Μάνο που ανεβάζουν τους τόνους.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Η Ιουλία και η Αθηνά προσπαθούν να της δώσουν να καταλάβει πως χρειάζεται εμπειρία για να ασκήσει διοίκηση σε τόσο μεγάλη επιχείρηση. Ο Στέφανος αποχαιρετάει την Βασιλική και παραδέχεται πως τόσο καιρό
έμεινε πίσω, παγιδευμένος στις εμμονές της μάνας τους….

Ο Ισίδωρος ενημερώνεται από την Ευαγγελία Σταθακοπούλου πως η Αγγελική είναι συνεχώς μελαγχολική και δεν παίζει με τα άλλα παιδάκια, αλλά τον καθησυχάζει καθώς είναι σίγουρη ότι θα συνηθίσει αφού διανύει μια μικρή περίοδο προσαρμογής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το πρώτο φιλί για Λεωνίδα και Άννα

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά υιοθετεί την Αγγελική

Η Αναστασία αναλαμβάνει να δείξει όλα τα καταστήματα που κάνουν τα ψώνια τους στην Ντάρνα. Η Αρετή προσποιείται μπροστά στον Στέφανο ότι παθαίνει έμφραγμα και λιποθυμάει. Καλούν αμέσως την Αντιγόνη αλλά και πάλι η γιατρός την βρίσκει υγιέστατη. Η Ασπασία όμως, που είναι παρούσα, πείθει τον Στέφανο να αναβάλει το ταξίδι του στην Ισπανία!

Αργότερα όμως για κακή τους τύχη, ο Στέφανος τις ακούει να συνωμοτούν και επιβεβαιώνει πως έχει απόλυτο δίκιο που φεύγει.. Παρ’ όλ’ αυτά λυγίζει και αργότερα την αποχαιρετάει ενώ αυτή καταριέται τον Στάθη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *