Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/12/2023 ως 24/12/2023 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/12/2023 ως 24/12/2023 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/12/2023 ως 24/12/2023 για όλα τα ζώδια

 

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 18/12/2023 ως 24/12/2023.

Έντονες μεταβολές παρουσιάζει η τρέχουσα εβδομάδα, ενώ μαζί με αυτήν ξεκινά και το χειμερινό ηλιοστάσιο, από τις 22 Δεκεμβρίου με την είσοδο του Ηλίου στον Αιγόκερω που μας ‘σοβαρεύει’. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και το σχετικό άρθρο του ‘Χειμώνα 2023-2024: Ποιες εξελίξεις έρχονται στα αισθηματικά μας;’ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Από Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου με το τυχερό τρίγωνο Ερμή και Δία, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι, οι Ταύροι, οι Ιχθείς και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν ερωτικές ευκαιρίες, ευχάριστες συζητήσεις, μικρά ταξιδάκια ή ακούνε όμορφα νέα.

Η Τρίτη, όμως ρίχνει το αλατοπίπερό της, με το ενάμισι τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού, που προκαλεί εντάσεις και καβγαδάκια. Από την άλλη, ωθεί Αιγόκερους και Καρκίνους του 1ου δεκαημέρου, καθώς και Ταύρους και Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου να βρουν δημιουργικές διεξόδους στα προβλήματά τους.

Κάτι παρόμοιο συνεχίζεται για τις ίδιες ζωδιακές ομάδες και την Τετάρτη με το μισό τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Ερμή, ενώ κάποια φλερτ δεν ΄σημειώνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης Ουρανού προκαλεί ρήξεις, μα και κεραυνοβόλους έρωτες σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους και Ιχθείς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου είναι σε λίγο πιο δύσκολη θέση, λόγω της αποστασιοποίησης που προκαλεί η χιαστί μεταξύ Άρη και Ουρανού και μαζί τους πιέζονται και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

Το θετικό της ημέρας είναι το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Κρόνου που βοηθά Αιγόκερους, Ιχθείς, Καρκίνους και Παρθένους του 1ου δεκαημέρου να εκμεταλλευτούν αισθηματικές ευκαιρίες, όπως ένα φλερτ, μία επανασύνδεση ή την αναθέρμανση μίας σχέσης τους και μάλιστα με καλές προοπτικές.

Βοηθά ακόμη περισσότερο στην αυτό-έκφραση το ‘καζίμι’ του Ερμή την Παρασκευή, επιτρέποντας σε Αιγόκερους, Καρκίνους και Παρθένους των πρώτων 2 ημερών να εκφραστούν αποτελεσματικά. Μάλιστα, γίνεστε τόσο δημιουργικοί που αρκετοί το ‘ρίχνετε’ στην τέχνη για χάρη του έρωτα!

Η Κυριακή με το εξάγωνο Ηλίου και Κρόνου μας λέει ‘Καλή Παραμονή Χριστουγέννων’ και προσφέρει τη δυνατότητα σταθεροποίησης της σχέσης μας ή την μετατροπή ενός φλερτ σε έναν δεσμό. Οι ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου.

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 18/12/2023 ως 24/12/2023 για όλα τα ζώδια

 

Κριός

Κριέ μου, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά φιλόδοξη για εσένα, αφήνοντας περιορισμένο χώρο και χρόνο για την ερωτική σου ζωή. Είναι η στιγμή όπου καταφέρνεις πολλά στη δουλειά σου και κατά κάποιον τρόπο θεωρείς ότι η αισθηματική σου ζωή καλό θα ήταν να μείνει λιγάκι… πίσω. Σε δικαιολογώ, παρατηρώντας τις υπέροχες όψεις που σε ευνοούν, αλλά μην ξεχνάς ότι η αγάπη είναι τροφή, πολλές φορές και για την επιτυχία!

Χρησιμοποίησε το πρώτο μισό της εβδομάδας για να φλερτάρεις ή να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου, ενώ κατά τα τέλη της μην είσαι αυστηρός με τους άλλους. Διακρίνεσαι από μία τάση παρερμήνευσης όσων ακούς, άρα εμπλέκεσαι σε περιττές παρεξηγήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, είσαι από τους τυχερούς της περιόδου αυτής που ευχαριστούνται διακοπάρες! Έχεις ένα σωρό θετικές όψεις που σου προσφέρουν αισθηματικές κατακτήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επανασυνδέσεις και μάλιστα με άριστες προοπτικές! Ο δεσμός σου σταθεροποιείται και λίγο – λίγο ξεκινάς να μελετάς το ενδεχόμενο της επισημοποίησής του.

Διαβάστε Επίσης  Το Φένγκ Σούι βοηθά την ερωτική σου ζωή!

Είσαι από εκείνους που επηρεάζονται πολύ θετικά από το ‘καζίμι’ Ηλίου-Ερμή και με αφορμή τα θετικά σου συναισθήματα, γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος και φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου σε πνευματικό επίπεδο. Η αίσθηση της σταθερότητας ανήκει στις προτεραιότητές σου, ενώ το σύμπαν σε υποστηρίζει να την επιφέρεις στην καθημερινότητά σου και στον έρωτα!

 

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, πρόσεξε μην εξιδανικεύεις οποιοδήποτε γνωρίζεις αυτό το διάστημα! Έχεις μία τάση να πιστεύεις πως όσοι σε προσεγγίζουν έχουν αγνές προθέσεις. Η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτή. Ο Άρης από απέναντί σου δημιουργεί αφενός αυξημένη λίμπιντο και διεκδικείς όποιον έχεις βάλει στην καρδιά σου, αφετέρου φέρει περιττές εντάσεις κι αποστασιοποίηση.

Αν έχεις ταίρι, προσπάθησε να δείξεις κατανόηση, ώστε να βρείτε κοινό έδαφος στην επικοινωνία. Εσύ που είσαι ελεύθερος ευνοείσαι στο κομμάτι των επανασυνδέσεων ή τις καινούριες γνωριμίες μέσα από φιλικές παρέες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι από τους τυχερότερους της εβδομάδας. Είναι μία απίστευτη περίοδος που κάνεις… θραύση! Έρωτες από το παρόν, το παρελθόν… όλοι μαζί σου χτυπούν την πόρτα, ιδίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Το καλύτερο από όλα; Διανύεις ένα διάστημα πριν την Πανσέληνο που θα κορυφωθεί κατά τις επόμενες ημέρες κι εσύ λάμπεις.

Νιώθεις εσωτερική δύναμη, αισιοδοξία και όλο αυτό εκπέμπει θετικά vibes προς τα έξω, επιτρέποντάς σου να έλξεις έναν κατάλληλο και πολλά υποσχόμενο σύντροφο ή να ξεδιπλώσεις τον καλύτερο εαυτό από το άλλο σου μισό. Έτσι, η υφιστάμενη σχέση σου βελτιώνεται εμφανώς.

 

Λέων

Λέοντά μου, ο Άρης από τον Τοξότη για λίγο ακόμη καιρό σου αυξάνει τη λίμπιντο και σε κινητοποιεί να διεκδικήσεις θερμά τον έρωτα! Μπορείς να κάνεις δικό σου τον άνθρωπο που έχεις στο μυαλό σου, ενώ αν είσαι δεσμευμένος εντυπωσιάζεις το ταίρι σου… στο κρεβάτι! Προτιμάς να διατηρήσεις χαμηλά τους τόνους, παρ’ όλα αυτά και διατηρείς κρυφή την προσωπική σου ζωή από τα φθονερά μάτια των άλλων.

Είναι μία περίοδος όπου δρας πιο ώριμα, ενώ δεν αποκλείεται συχνά να πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει ενδοσκόπηση ή ανασκόπηση στο παρελθόν και τις τέως επιλογές σου! Οι επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανές, μιας και ο Ερμής από το Σάββατο κι έπειτα επισκέπτεται το ζώδιο του Τοξότη, ενεργοποιώντας τα αισθηματικά σου.

 

Παρθένος

Παρθένε, είσαι σε πολύ καλή κατάσταση, αναφορικά με την ερωτική σου ζωή, κυρίως αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο. Έρωτες από το παρόν, μα και το παρελθόν έρχονται να σε προβληματίσουν, ώστε να επαναξιολογήσεις μήπως αξίζει να τους φέρεις ή επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο να προσέξεις την ποιότητα των γνωριμιών που κάνεις πρόσφατα και να επιλέξεις σωστά ποιον θα επιτρέψεις να εισέλθει στη ζωή σου. Αναφορικά με εσένα του 2ου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι προς το παρόν πιο ήρεμα, αλλά το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να έχεις κατακτήσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, έχεις μία παραπάνω τάση να ξεστομίζεις πράγματα που δεν εννοείς. Αυτό το στοιχείο είναι υπεύθυνο για κάποιες αποστασιοποιήσεις που θα παρατηρήσεις εντός της εβδομάδας. Η αναδρομή του Ερμή, πάντως θα σε υποστηρίξει να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου ή να επικοινωνήσεις με ανθρώπους που στο παρελθόν είχατε χωριστεί, με το ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, πρόσεξε τις αυξομειώσεις της διάθεσής σου, γιατί θα σε φέρουν αντιμέτωπο με εντάσεις ή θα σε αποτρέψουν από τη διεκδίκηση ενός σημαντικού έρωτα. Είσαι, βέβαια, αρκετά κοινωνικός, άρα ακόμη κι αν είσαι ελεύθερος, το σύμπαν σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

Διαβάστε Επίσης  Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φιλοξενούμενοι;

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον έρωτα! Υπάρχουν ένα σωρό όψεις που σε υποστηρίζουν σε μία ερωτική επιτυχία ή τη σταθεροποίηση ενός δεσμού. Αν αναζητείς ταίρι, εκτιμώνται πολύ δυνατές προοπτικές για μακροημέρευση των σχέσεων που κάνεις τώρα.

Ίσως να αποτελείς προσωρινή εξαίρεση, εσύ, του 2ου δεκαημέρου, γιατί η Πέμπτη με την αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού σου προσδίδει μία παραπάνω ροπή προς τις παρεξηγήσεις, έως και ρίξεις! Οπότε απόφυγε το άμεσο και ‘ωμό’ φλερτ και προσπάθησε να γλυκάνεις λίγο το λόγο σου. Αν έχεις δεσμό, δείξε κατανόηση και βρείτε μαζί μία χρυσή τομή, αποφεύγοντας τις περιττές εντάσεις.

 

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη, εκτιμώνται αρκετές εξελίξεις πάνω στα αισθηματικά σου, ακριβώς επειδή ο Άρης από το δικό σου ζώδιο αυξάνει τη λίμπιντο και τη γενικότερη τόλμη σου. Χάρη σε αυτόν, είσαι ικανός να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου στο κρεβάτι, αλλά και να διεκδικήσεις την αγάπη πολύ θερμά, φέρνοντάς σε ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία!

Την Πέμπτη καλείσαι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να μην πάρεις προσωπικά όσα σου λένε. Τέλος, η αναδρομή του Ερμή σου επιτρέπει να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή να κάνεις μία επανασύνδεση. Μαζί με όλα τα παραπάνω, έχεις τη δυνατότητα για ενδοσκόπηση, εντοπίζοντας τα δικά σου λάθη και βρίσκοντας τρόπους προς την επίλυσή τους.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να βρεις τον εαυτό σου! Είσαι ικανός για τα πάντα και ταυτόχρονα ευνοημένος από το πλανητικό σκηνικό για να αποκτήσεις ο,τι έχεις ανάγκη στον έρωτα. Σκέφτεσαι προσεκτικά τα βήματά σου και τις επιλογές σου, όμως απόφυγε να υπεραναλωθείς στη λεπτομέρεια, γιατί θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου.

Μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες με δυνατές προοπτικές να μακροημερεύσουν, ενώ οι επαφές με έρωτες που έληξαν είναι πιθανές. Πολλές από τις επανασυνδέσεις σου γίνονται και κρυφά. Όσον αφορά εσένα που έχεις δεσμό, η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σου υπενθυμίσει μέσα από όμορφες στιγμές, πόσο τυχερός είσαι, καθώς και να σε προβληματίσει για το μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις το μεγάλο βήμα!

 

Υδροχόος

Υδροχόε, εβδομάδα αυτή είναι λιγάκι αδιάφορη, ερωτικά, αφού η επικέντρωσή σου είναι περισσότερο στο σπίτι ή την εργασία σου. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να προκύψει κάποιο ειδύλλιο από το εργασιακό σου περιβάλλον, ακόμη κι αν δεν σκόπευες κάτι τέτοιο!

Η αναδρομή του Ερμή από τον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με άτομα του παρελθόντος και μέσα σε αυτά είναι πιθανός κι ένας χαμένος έρωτας. Μαζί με αυτά, αν υπήρχε μία φιλία που ήθελες να εξελίξεις σε κάτι περισσότερο, οι προβληματισμοί σου θα επανέλθουν!

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, είσαι από τους ευνοημένους του τρέχοντος διαστήματος και τα καταφέρνεις μια χαρά στα αισθηματικά σου! Οι γνωριμίες που κάνεις πρόσφατα μοιάζουν ενδιαφέρουσες, σύμφωνα με το oroskpos.gr, ενώ αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο εκτιμάται και η προοπτική να μπεις σε μία ερωτική σχέση που θα κρατήσει καιρό και θα έχετε υγιή επικοινωνία μεταξύ σας.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, οπλίσου με υπομονή και δώσε σημασία στα red flags, μιας και δεν είναι όλοι όσοι γνωρίζεις…’της προκοπής’… Αν είσαι δεσμευμένος οποιουδήποτε δεκαημέρου, διανύεις μία καλή περίοδο με το άλλο σου μισό, όπου αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα να βγείτε επισήμως έξω στην κοινωνία ως ζευγάρι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *