Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 06/11/2023 έως 12/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας

 

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 06/11/2023 έως 12/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 06/11/2023 έως 12/11/2023 – Ποια είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από Αθηνά Βαγενά για το τι θα συμβεί ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 06 /11/2023 έως 12/11/2023. Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια της εβδομάδας.

 

Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου, δες τις αστρολογικές σου προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά

Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός την εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ποικιλοτάραχη, ανατρεπτική, αρκετές στιγμές σοκαριστική και ακραία … Ο Ήλιος και ο Άρης συμπορεύονται μαζί στο ζώδιο του Σκορπιού, ακριβώς απέναντι είναι ο Ουρανός, οι μέρες λοιπόν φέρνουν ξαφνικά γεγονότα, επαναστατική διάθεση, διάσπαση σε σχέσεις – συμμαχίες, ανατροπές σε οικονομικά αλλά και φυσικά φαινόμενα!

Ναι δεν θα έχουμε «ησυχία» αυτή την εβδομάδα, αφού πολλά γεγονότα θα σκάσουν σαν κεραυνός εν αιθρία! Μέσα σε αυτό το ταραχώδες κλίμα, η Αφροδίτη – ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα και τα αισθήματα – καθώς και με τον τρόπο που ο άνθρωπος απολαμβάνει, χαίρεται και συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του – περνά στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης , δηλαδή το Ζυγό, δίνονται μεγάλη έμφαση το επόμενο διάστημα σε θέματα συντροφικότητας – Δέσμευσης!

Ο Ερμής περνά και αυτός με την σειρά του στο ζώδιο της αδυναμίας του τον Τοξότη και καλό είναι μέσα στην υπερπληροφόρηση και την φλυαρία να μην χάσουμε την ουσία! Την Παρασκευή το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου αναμένεται να φέρει δυσάρεστες ειδήσεις, σκληρές συνειδητοποιήσεις ή και έναν περιορισμό στις μετακινήσεις!

Τα σημαντικά της εβδομάδας

Εκρηκτική Εβδομάδα: Για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου, για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες 20-22 μοίρα των παραπάνω ζωδίων και ιδιαίτερα για τους γεννημένους: 10-12/5, 11-14/8, 10-14/11, 9-12/2

Αρνητικές Σκέψεις, Δυσάρεστες ειδήσεις: Για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου , για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ανάμεσα σε 0-2 μοίρα των παραπάνω ζωδίων, αλλά και για τους γεννημένους κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες: 21-23/5, 24-26/8, 23-25/11, 20-22/2

Διευκολύνσεις, λύσεις, χαρούμενα νέα : Ταύροι 15-20/5, Παρθένοι 17-22/9 , Αιγόκεροι 15-19/1 και Καρκίνοι 17-22/7 , Σκορπιοί 17-22/11 , Ιχθύς 15-20/3 καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Τύχη στον Έρωτα: Κριοί – Ζυγοί – Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου, Αιγόκεροι – Καρκίνοι 1ου

Τύχη σε οικονομικά : Παρθένοι – Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου Κριοί – Ζυγοί 1ου δεκαημέρου καθώς και Λέοντες Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου

 

ΚΡΙΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αναπτύσσεται η συντροφικότητα και ανοίγονται όμορφες στιγμές στα αισθηματικά! Κάποια σχέδια μπλοκάρονται, προσοχή σε έγγραφα νομικά! Ο Δίας περνά στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου και ανοίγονται ευκαιρίες στα οικονομικά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Πάθος, ορμητικότητα, κατακτητική διάθεση και τονισμένη ερωτική λίμπιντο! Δίνεις αγώνα για την υπεράσπιση δικαιωμάτων και οικονομικών! Προχωρούν οικονομικές υποθέσεις! Η ψυχολογία είναι ευερέθιστη.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ξαλαφρώνεις μέσα από ειδήσεις που λαμβάνεις, λύνεις προβλήματα πρακτικά, δέχεσαι υποστήριξη! Προσοχή στα έξοδα το Σαββατοκύριακο!

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Βελτιώνεις θέματα φυσικής κατάστασης και εργασίας, βρίσκεις σταδιακά τους ρυθμούς σου και εξωτερικεύεις σκέψεις για γεγονότα που σε στιγμάτισαν. Ο Δίας περνά στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σταδιακά ανοίγονται ευκαιρίες επέκτασης και αναστήλωσης μετά την επεισοδιακή περίοδο που πέρασες.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι άνθρωποι που σχετίζεσαι σε προκαλούν με την συμπεριφορά τους και έχεις πολλά νεύρα. Όποιος μας θυμώνει, μας ελέγχει, αυτό να έχεις στο νου αυτή την εβδομάδα που φέρνει γεγονότα με συνεργάτες ή και με το σύντροφο!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η στήριξη φίλων θα σταθεί πολύτιμη, καθώς και το δημιουργικό σου χάρισμα! Η αντίθεση Άρη- Ουρανού στο τέλος της εβδομάδας είναι αρκετά εκρηκτική για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11-13 Μαΐου … Επαναστατείς, αντιδράς και εφαρμόζεις αλλαγές στην ζωή σου … Χωρισμοί και διασπάσεις είναι μέσα στις τάσεις.

Διαβάστε Επίσης  Πόσο καλός νονός ή νονά είσαι; Η αστρολογία έχει τις απαντήσεις

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αφήνεις περισσότερο χώρο και χρόνο για χαρά, διασκέδαση, όμορφες στιγμές αλλά και για τον έρωτα που σταδιακά επανέρχεται ως προτεραιότητα στην ζωή σου! Κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που συνδέεσαι σταθερά θα προκαλέσουν απογοήτευση την Παρασκευή!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εβδομάδα με έντονο στρες και πολλές υποχρεώσεις … Θυμήσου ότι δεν είσαι ο σούπερ – ήρωας που μπορείς να τα τρέξεις όλα μόνος σου, προσπάθησε να αποφύγεις τον συγκεντρωτισμό, αλλά και την υπερβολική κούραση!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κάποιες ειδήσεις στα επαγγελματικά θα αναζωπυρώσουν την ελπίδα σου! Στο τέλος της εβδομάδας ανατρέπονται ή αλλάζουν κάποια πράγματα που προγραμμάτιζες και αυτό σου προκαλεί ένταση και θυμό! Προσοχή σε μικρά ατυχήματα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Χαρούμενες στιγμές στο σπίτι και στην οικογένεια σε κάνουν να νιώθεις θαλπωρή και πολλή αγάπη! Ανανεώνεις το χώρο σου, έρχονται χρήματα στο σπίτι, ενώ αγχώνεσαι για θέματα φυσικής κατάστασης, ή για ζητήματα εργασίας. Μία προσδοκία μπαίνει σταδιακά στο στάδιο εκπλήρωσης.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Φουλ ερωτισμός αυτή την εβδομάδα! Κυνηγάς και κατακτάς αυτό που θέλεις, περνάς δυνατές στιγμές και αναζωπυρώνονται οι επιθυμίες σου! Αν είσαι γονέας προσοχή σε καβγαδάκια με τα παιδιά! Αν είσαι σε μία μόνιμη σχέση, η γκρίνια και η ένταση, φεύγουν γρήγορα και την θέση τους παίρνει το φλογερό πάθος!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κάποιες συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου θα σου δώσουν απαντήσεις και θα ηρεμήσεις! Ξαφνικές και επεισοδιακές αλλαγές στα προσωπικά – αισθηματικά σε κάνουν να αισθάνεσαι αβεβαιότητα!

ΛΕΩΝ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ώρα να βρεις τους ρυθμούς σου, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να εκφραστείς, να κάνεις επιλογές που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση! Στο τέλος της εβδομάδας υπάρχουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις στα οικονομικά ή κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις για την πορεία μίας παλιάς σχέσης. Τα επαγγελματικά μπαίνουν σε περίοδο ανόδου!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ένταση και θυμός εκδηλώνονται αυτή την εβδομάδα, για θέματα που έχουν μεσολαβήσει και συνεχίζουν να ασκούν την επιρροή τους! Προσοχή σε οικογενειακά καβγαδάκια, αλλά και σε γεγονότα στο χώρο του σπιτιού που θα σε προκαλέσουν ένταση!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ηρεμείς ψυχολογικά από την διεκπαιρέωση μίας οικονομικής υπόθεσης που ήταν βραχνάς στο λαιμό! Αν έχεις γεννηθεί 12-14 Αυγούστου προσοχή από την Παρασκευή και έπειτα, σε ξαφνικά γεγονότα, εντάσεις, ή και αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά! Πολλά αλλάζουν στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου και ίσως δεν είσαι έτοιμος για αυτό!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τόνωση στα οικονομικά θα έχεις από αυτή την εβδομάδα και το γεγονός αυτό θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου ενώ θα έχεις περισσότερη άνεση και για κάποιες αγορές. Στα προσωπικά σου, οι συνθήκες σε αναγκάζουν να έρθεις αντιμέτωπος με σκληρά λόγια ή σκληρές αποφάσεις με τα άτομα που αγαπάς. Ανοίγματα υπάρχουν σε θέματα σπουδών, προσωπικής επέκτασης.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τρέχεις και δεν φτάνεις, πολύβουη εβδομάδα με πολλές επικοινωνίες, προχωρούν όμως θέματα εγγράφων, κάνεις μετακινήσεις και έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο! Προσοχή στην οδήγηση! Η απολυτότητα των σκέψεων φθείρει την ψυχολογία σου!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μία τρυφερή επικοινωνία – συνάντηση σου ταξιδεύει το μυαλό αυτή την εβδομάδα ενώ στα αισθηματικά οι μέρες σου θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Ταραχή έρχεται μετά από είδηση «βόμβα» που αφορά συμφωνίες, έγγραφα, ή επαφές σου! Προσοχή στην οδήγηση!

ΖΥΓΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και τονώνει την αυτοπεποίθησή σου ενώ φέρνει στο προσκήνιο και όμορφες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή! Στην εργασία υπάρχει ένα αυστηρό – περιοριστικό πλαίσιο που σε αγχώνει σημαντικά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Τα έξοδα τρέχουν και αγχώνεσαι, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ταραχτείς από έναν λογαριασμό ή μία υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τον καβγά για λεφτά ή για αισθηματικά!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εβδομάδα εκρηκτική και απρόβλεπτη για ζητήματα οικονομικά! Ακατάλληλο το διάστημα για ρίσκο ή επένδυση! Ξεπερνάς κάποιες αδιαθεσίες ή και την στασιμότητα στα επαγγελματικά!

Διαβάστε Επίσης  Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023 για όλα τα ζώδια από την Άντα Λεούση

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Είναι η στιγμή που πρέπει και θα καταφέρεις να πας παρακάτω, θα ανοιχτούν σταδιακά νέες προοπτικές στον τομέα των σχέσεων, ενώ είναι φανερό ότι οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες και γίνεσαι ο συμπαραστάτης όσων αγαπάς. Κάποιες ειδήσεις για τα οικονομικά σε απογοητεύουν την Παρασκευή!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Θέλεις και μπορείς να κινήσει βουνά αυτή την εβδομάδα! Διαθέτεις δυναμισμό, αποφασιστικότητα, παίρνεις πρωτοβουλίες και προχωράς πράγματα που σκεφτόσουν εδώ και καιρό! Εξελίσσονται υπέρ σου και θέματα φυσικής κατάστασης!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς σου έρχονται κάποια ζητήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Η εβδομάδα έχει κόντρες και αντιδικίες με το περιβάλλον σου! Μία δημιουργική δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το ηλεκτρισμένο κλίμα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και έχεις την διάθεση για επικοινωνία, μετακινήσεις ενώ περνούν πολλές σκέψεις στο μυαλό για πράγματα που θέλεις να εφαρμόσεις. Την Παρασκευή ζορίζεσαι από κάποιες ειδήσεις ή και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας ή προσωρινά είναι λίγο πεσμένη η διάθεση! Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται ενώ στα επαγγελματικά οι συνθήκες βελτιώνονται!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κλείνεις εκκρεμότητες αυτή την εβδομάδα όμως σου βγαίνει έντονη κούραση και νιώθεις ότι έχουν στραγγίξει τα αποθέματα ενέργειάς σου! Το ένστικτό σου είναι ισχυρό, αν το ακούσεις θα μπορέσεις να εφαρμόσεις τις σωστές επιλογές. Προσοχή στο παρασκήνιο, μην ανακοινώνεις τις κινήσεις σου!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ανακουφίζεσαι για ένα ζήτημα οικογενειακό που σε ταλαιπωρούσε και λύνονται και κάποιες παρεξηγήσεις! Οι αλλαγές που γίνονται στα επαγγελματικά σε απορρυθμίζουν και σου προκαλούν ένταση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εβδομάδα κατάλληλη για να προβάλεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου αλλά και για να λάβεις στήριξη από άτομα που κατέχουν μία υψηλή θέση! Κλείσε εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην σκέφτεσαι αν αποφάσισες σωστά – οι αρνητικές σκέψεις δεν σε βοηθούν -! Ο έρωτας αρχίζει και πάλι να σου χαμογελά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Εβδομάδα κατάλληλη για έναρξη νέων δραστηριοτήτων, για κοινωνικοποίηση, επαφές, δικτύωση, αλλά και για να κυνηγήσεις περισσότερο τα όνειρά σου για το μέλλον! Κάποια άτομα από το περιβάλλον σου σε εκνευρίζουν και εσύ προσπαθείς να επιβληθείς!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Μία μικρή μετακίνηση, ή μία όμορφη επικοινωνία θα λειτουργήσει λυτρωτικά και θα ηρεμήσει την ψυχή σου αυτή την εβδομάδα! Ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τον έρωτα ή τα παιδιά προκαλούν ένταση στο τέλος της εβδομάδας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Έχεις την δίψα για όμορφες περιπέτειες και για ανανέωση, η εβδομάδα μπορεί να φέρει ένα φλερτ από το διαδίκτυο, μία νέα δημιουργική δραστηριότητα ή ακόμα και ένα ταξίδι! Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου. Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ζόρικα και προς Παρασκευή απογοητεύεσαι!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Αγώνα δρόμου για επαγγελματική ανέλιξη κάνεις αυτή την εβδομάδα, θέτεις στόχους και αγωνίζεσαι για να τους πετύχεις! Προσοχή σε καβγάδες με προϊστάμενο στην δουλειά, ή με τον/την σύζυγο!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου Ουρανός, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και σου επιφυλάσσουν μαζί ταραχές και αναπροσαρμογές σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την δουλειά! Στα οικονομικά λαμβάνεις μία είδηση που σε χαλαρώνει

 

ΙΧΘΥΣ
Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ήρθε η ώρα να τονώσεις την ερωτική σου ζωή και να ακολουθήσεις στα αισθηματικά το ένστικτό σου! Έρχονται κάποια έξτρα χρήματα που σε ικανοποιούν. Στασιμότητα, πιέσεις, και εμπόδια αναμένονται στα επαγγελματικά!

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Νέες προοπτικές ανοίγονται τώρα , για να προχωρήσουν νομικά έγγραφα, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, για να κάνεις ένα ταξίδι, ή για να απελευθερωθείς από ότι βάραινε την ψυχολογία σου!

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Λόγια καρδιάς και όμορφες εξομολογήσεις σε κάνουν να ονειρεύεσαι και να σχεδιάζεις! Προσοχή στο όχημα, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr στις συμφωνίες (κάποιες θα ανατραπούν) ενώ από την Παρασκευή ως το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι βιάζεσαι και .. σκοντάφτεις (κυριολεκτικά ή μεταφορικά)!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *