Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: 45, 46, 47, 48: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1.  Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς από τις 18/12/2023 έως τις 21/12/2023.

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια : 45, 46, 47, 48

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 45 στις 18/12/2023
Επεισόδιο 45
Δευτέρα

Σε παρόμοια κατάσταση και ο Νικόλας, του οποίου οι ενοχές απ’ όσα αποτρόπαια έχει κάνει τον οδηγούν στο ποτό. Μεθυσμένος, λοιπόν, πηγαίνει κρυφά και κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Κατερίνα, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί οι αρραβώνες του με την έγκυο Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει η Κατερίνα;

Ο Σωτήρης αγοράζει ψυχιατρικά χάπια για την Ηλέκτρα. Για ποιον λόγο είχε χρειαστεί να πάρει και στο παρελθόν τέτοιου είδους φαρμακευτική αγωγή;

Ο Σωτήρης με τον διοικητή, αλλά και με τη βοήθεια του διευθυντή του σχολείου, ξεσκονίζουν το μυστικό παρελθόν του Παύλου. Τι θα ανακαλύψουν;

Ο Παύλος, αφού πλέον οι συνθήκες το επιβάλλουν, φανερώνει στην Ηλέκτρα το αληθινό του παρελθόν όπως και το αληθινό του όνομα. Τι θα κάνει η Ηλέκτρα έπειτα από μια τέτοια απίστευτη αποκάλυψη;

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 46 στις 19/12/2023
Επεισόδιο 46
Τρίτη

Ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει άκρη με το χαρτάκι που λείπει από το γραφείο του -με το όνομα της αδελφής του Παύλου. Η Ελένη, τελικά, θυμάται: ο κύριος Φιλίππου είχε περάσει από το Δημαρχείο, όταν εκείνος ήταν στην Αθήνα. Ο Σωτήρης επιβεβαιώνει την ύποπτη σχέση του με την Ντίνα Δανέζη. Η Ζωή περιμένει από ώρα σε ώρα να φτάσει ο Κωνσταντής της, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ένταση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα «αγκάθια» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Ο Νικόλας έχει βάλει μπρος το σχέδιό του: διαβάλλει με μαεστρία τον αδελφό του στον πατέρα του και το αντίστροφο. Κι οι δυο φαίνεται πως τον πιστεύουν. Και οι δυο δεν έχουν ιδέα.

 

Ο Νικόλας συνειδητοποιεί πως ο τάφος που άνοιξε για την Πόπη ίσως αποκαλυφθεί. Πού πηγαίνει όμως κουβαλώντας, ξανά, βενζίνη και σπίρτα ενώ πέφτει το σκοτάδι;

Η Ηλέκτρα βρίσκει τα χάπια που, τελικά, αγόρασε ο Σωτήρης για εκείνη, παρά την άρνησή της. Τα βάζει στο τσάι του Σωτήρη. Και βγαίνει τρέχοντας, μέσα στη νύχτα.

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 47 στις 20/12/2023
Επεισόδιο 47
Τετάρτη

Λίγο πριν μπει το 1973, η Νεφέλη βλέπει έναν εφιάλτη και ξυπνά μόνη της στο άδειο σπίτι. Πού είναι όλοι; Ο Νικόλας στήνει ένα πανούργο σχέδιο για να βγάλει τον Σωτήρη εκτός της διαθήκης του πατέρα τους.

Μπολιάζει με υποψίες τον Βρεττό ότι ο -κατά τ’ άλλα έντιμος- γιος του προσπαθεί να του κλέψει μια τεράστια χρηματική επιταγή. Η Ζωή ενημερώνει τον άντρα της, Κωνσταντή, που μόλις έφτασε στο νησί, για τη φωτιά κι εκείνος γνωρίζοντας το ένα από τα θύματα, δίνει κάποιες πληροφορίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τί θα κρατήσει πίσω τελικά την Αντιγόνη;

Ο Παύλος μαθαίνει ότι μάλλον η αδερφή του είναι νεκρή! Πώς θα αντιδράσει σε αυτήν την τραγική είδηση;

Ποιος άλλος το γνωρίζει; Μπαίνει το 1973. Δύο τζογαδόροι έρχονται και ενημερώνουν τον διοικητή ότι βρήκαν κάτι πολύ περίεργο στο δάσος. Ένα μισοκαμένο πτώμα!

 

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Επεισόδιο 48 στις 21/12/2023
Επεισόδιο 48
Πέμπτη

Το 1973 ξεκινά με την επιβεβαίωση δύο θανάτων: της Πόπης και της Ντίνας, της αδερφής του Παύλου. Ο Χάρης, πικραμένος, κρατάει μυστικό τον θάνατο της Πόπης, για να παγιδεύσει τον δολοφόνο της.

Ο Παύλος, απαρηγόρητος, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει για την απώλειά του. Η Ηλέκτρα προφασίζεται πως πάει στη Μάρω, για να μπορέσει να τον συναντήσει.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ο Σωτήρης παγιδεύει την Ηλέκτρα. Πώς θα του ξεφύγει; Ο Βρεττός εντάσσει τον Κωνσταντή στο σχέδιό εκδίκησής του για τον Σεραφεντίνογλου. Κι ο Παύλος, όμως, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση για τον χαμό της αδερφής του.

Ο Χάρης αντιλαμβάνεται τον λόγο που ο δολοφόνος έβαλε φωτιά στο πτώμα της Πόπης και πιθανολογεί ότι θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Νικόλας, όντως, πηγαίνει στο δάσος. Οι δύο άντρες κινούνται ταυτόχρονα προς το ίδιο σημείο.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *