Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείτε πως ήταν πριν 24 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Πάριου

 

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείτε πως ήταν πριν 24 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Πάριου

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείτε πως ήταν πριν 24 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Πάριου Αντιγόνη Κουλουκάκου: Δείτε πως ήταν πριν 24 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Πάριου

 

Η γνωστή ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου που την γνωρίζουμε τώρα ως Ιουλία από την σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς είχε παίξει πριν από 24 χρόνια σε βίντεο κλιπ του Πάριου.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υπήρξε ένα εντυπωσιακό μοντέλο, πριν αρχίσει την καριέρα της στην υποκριτική. Χωρίς αμφιβολία, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Διαβάστε Επίσης  Ελένη Φουρέιρα: Ο ρατσισμός, η Eurovision και όλα όσα θα κάνει το φετινό καλοκαίρ

 

 

Τα ζεστά μεσογειακά της χρώματα και η αρχαιοελληνική δωρικότητα της εμφάνισής της προσδίδουν μία απαράμιλλη γοητεία στο παρουσιαστικό της. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που πριν την γνωρίσουμε ως ηθοποιό, διέγραψε μία σημαντική καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

 

Η “Ιουλία”, όπως την έχουμε γνωρίσει μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Mega “Η Γη της Ελιάς”, δεν είχε κάνει την εμφάνισή της μόνο σε πασαρέλες και διεθνή περιοδικά.

Πριν 24 χρόνια, είχε πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Δώσε μου λιγάκι ουρανό” του Γιάννη Πάριου.

Διαβάστε Επίσης  Τοúμπα όλα μετά το δnμóσıο «άδεıασμα» της Άντζελας: Η αμετάκλnτη απόφαση της Όλγας γıα τη βάφτıση & ο «πάγоς»

Πρόκειται για το τραγούδι των τίτλων της σειράς “Το σημάδι του έρωτα” που παιζόταν τότε στο Mega. Άραγε, το φανταζόταν τότε η Αντιγόνη Κουλουκάκου πως τόσα χρόνια μετά θα ήταν η ίδια πρωταγωνίστρια σε μία σειρά αυτού του καναλιού;

Στο βίντεο κλιπ του 1999, η νεαρή και πάντα εντυπωσιακή Αντιγόνη Κουλουκάκου σεργιανίζει τα μονοπάτια γύρω από μία λίμνη υπό τους μελωδικούς ήχους του τραγουδιού του Γιάννη Πάριου. Είκοσι τέσσερα χρόνια μετά, η σιλουέτα, το λαμπερό πρόσωπο και η γοητεία της Αντιγόνης Κουλουκάκου δεν έχουν αλλάξει σε τίποτα!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *