Σασμός: Η Εύα σαμποτάρει το δολοφονικό σχέδιο του Ανδρέα

 

Σασμός: Η Εύα σαμποτάρει το δολοφονικό σχέδιο του Ανδρέα

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Εύα σαμποτάρει το δολοφονικό σχέδιο του Ανδρέα.

 

Η Εύα σαμποτάρει το δολοφονικό σχέδιο του Ανδρέα

Η Ντίνα αποκαλύπτει στον Γιώργο την σχέση μεταξύ της Εύας και του Αντρέα την ώρα που εκείνη εξομολογείται στον Βαγγέλη ότι σκοπεύει να εμποδίσει τον Ανδρέα, να κάνει κακό στο Μαθιό, καθώς θέλει να τον εκδικηθεί η ίδια.

Ο Παύλος σε μία ύστατη προσπάθεια για να σταματήσει τον κύκλο του αίματος αποφασίζει να του πει την αλήθεια για το παρελθόν, ενώ η Καλλιόπη πάει να βρει την Αργυρώ για να τη πείσει να μείνει με το Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Το ΚΕΡΑΤΟ της Ασπασίας στον Δημοσθένη! Χαμός!

Αυτός όμως έχει ήδη πάρει την απόφαση του και η Αργυρώ έξαλλη τραβάει οριστικά την κόκκινη γραμμή ανάμεσα τους. Η Μαρίνα μάταια προσπαθεί να ηρεμήσει την κόρη της. Πλέον για τις δυο τους δεν υπάρχει επιστροφή.

Επιστροφή δεν υπάρχει ούτε για τον Ανδρέα που απλώς εξαγριώνεται ακόμη περισσότερο όταν ακούει από τον Παύλο την αλήθεια για τη μητέρα του.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV,  βάζει το σχέδιο της εξόντωσης του Μαθιού σε εφαρμογή την στιγμή που ο Αντώνης που δεν έχει πειστεί καθόλου για την ενοχή του συνεχίζει να ψάχνει τι συνέβη εκείνη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Λάζαρος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλος ο Αντώνης: «Είχα τον προδότη δίπλα μου»

Και πράγματι πολύ σύντομα εμφανίζεται ένας μάρτυρας ο οποίος θα προσφέρεις στον Σταματάκη άλλοθι για τη νύχτα του φόνου ανοίγοντας ξανά τον κύκλο των υπόπτων.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *